ΤΟ ΣΚΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ

Γράφει η Ολγα Γεριτσίδου

Είναι πλέον προφανές ότι όλοι οι εχθροί του Λαού έχουν επιδοθεί στο να του δείξουν ότι δεν υπάρχει ελπίδα, ότι αν και κλέφτες, δολοφόνοι και εχθροί της Ανθρωπότητας θα κάνουν ό,τι θέλουν γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια το Σύνταγμα μας την ΕΣΔΑ και ό,τι άλλο πέτυχαν οι πρόγονοι μας, Έλληνες και Διεθνείς Αγωνιστές. Και το κάνουν αυτό φιμώνοντας, απειλώντας και αποδεικνύοντας απάθεια μπροστά στη γιούχα, σαν να είναι κουφοί και να μην ακούν, και στις μούντζες, σαν να είναι τυφλοί και να μην βλέπουν.

Θέλουν να μας δείξουν ότι εμείς ως Λαός είμαστε αόρατοι, ασήμαντοι χωρίς πολιτικό ειδικό βάρος, χειρότεροι από υπήκοοι ‘ελέω θεού βασιλιά’.

Αυτό είναι το σκίσιμο της γάτας, όλοι ξέρουμε πώς λειτουργεί οπότε μακροσκελείς αναλύσεις τέλος. Ό,τι χρειάστηκε να το μάθουμε το μάθαμε. Ό,τι πληροφορία χρειαστεί στο μέλλον μπορούμε να την βρούμε.

Τώρα θα πρέπει να δούμε σε αυτό το bras de fer ανάμεσα σε κυβέρνηση – παπαγαλάκια – προδότες .........

συνδικαλιστές / δοσίλογους βουλευτές συνεργασίας / ανδρείκελο πρόεδρο δημοκρατίας και τον Πραγματικό Ελληνικό Λαό, ποιος θα έχει τον τελευταίο λόγο.

Στους πολέμους μετράνε τρία πράγματα για να καθοριστεί ο νικητής :

  1. ποιος έχει τον πιο δυνατό στρατό

  1. ποιος έχει την δυνατότητα να κόψει τον ανεφοδιασμό

  1. ποιος έχει την δυνατότητα σε μία αντιπαράθεση να αποδείξει ατράνταχτα ότι έχει δίκιο.

Εγώ πιστεύω, και βασίζομαι για την πεποίθηση μου αυτή στην Ιστορία και στα σκληρά δεδομένα ότι και τα τρία τα έχει πάντα ο Λαός, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση είτε αργά είτε γρήγορα να μην δώσει ο Λαός την κάθαρση.

Ας θυμηθούμε απλώς ότι και στην Γαλλική Επανάσταση παρ’ όλες τις κινητοποιήσεις του μέχρι τελευταίας στιγμής φιλοβασιλικού Γαλλικού Λαού, ο Λουδοβίκος που έχασε το κεφάλι του τους θεωρούσε αμελητέους, υποζύγια και μάζα και προσπάθησε να σκίσει τη γάτα διότι αν και γύρω από την κατοικία του δεν έκαναν ντού να μπούνε μέσα για πολύ χρόνο, κατά την διάρκεια των διαβουλεύσεων που έκαναν για πολύ παραπλήσια με τα δικά μας τωρινά θέματα.

Και προσπάθησε να σκίσει την γάτα σε τέτοιο σημείο που η γάτα ξέσκισε και αυτόν και την οικογένεια του και μετά την μοναρχία στην Ευρώπη ( όσο και αν φάνηκε να κρατάει τότε, την ταρακούνησαν σε τέτοιο σημείο που άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τις τότε παντοδύναμες αυτοκρατορίες ).

Εγώ λοιπόν δεν δέχομαι όλες αυτές τις ανοησίες και τις φαυλότητες που ξεστομίζουν τα μιαρά αυτά υποκείμενα που καπηλεύονται τους Θεσμούς του Έθνους και της Πατρίδας μας και δεν θα περιμένω έναν πουλημένο συνδικαλιστή να με ‘οργανώσει’ για να κατέβω κάτω να κάνω πανηγύρι αμφίβολης αποτελεσματικότητας.

Δεν μεγάλωσα με τις δάφνες των προγόνων μας για να κάνω υπόκλιση στον κάθε ξενόφερτο κατακτητή και το κολαούζο του.

Θα το φτάσω μέχρι τα άκρα και θα τους πάω όχι μόνο στο ΕΔΑΔ ( το δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ) με κατηγορίες που βάσει την νομολογία του ΕΔΑΔ δεν θα μπορέσουν να καταρρίψουν αλλά θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να παραπεμφθούν ως εγκληματίες κατά του Ανθρώπου στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης όπου για εγκλήματα μετά το 2002 που οδηγούν σε συστηματική και στοχευμένη γενοκτονία εν γνώσει τους και την μαζική καταπάτηση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τεράστιων κοινωνικών συνόλων, οι κατηγορίες αυτές και η υπαιτιότητα / δυνατότητα προσαγωγής μέχρι και αρχηγών κρατών είναι ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΗ.

Αυτά είναι τα άκρα και όχι ηλίθιες ‘τρομοκρατικές’ που το μόνο που κάνουν είναι να δίνουν δικαιολογία σε καθάρματα να επιβάλλουν την χούντα τους όλο και πιο εξόφθαλμα.

Αυτή είναι η προσωπική μου τοποθέτηση ως Ελληνίδα, έχω ολοκληρώσει την προεργασία και την συλλογή της απαραίτητης δικογραφίας και η κατάθεση στα αρμόδια όργανα είναι θέμα ημερών.

Αυτή είναι η δράση μου και δεν περιμένω κανένα πουλημένο να το κάνει για μένα.

Από εκεί και πέρα ο κάθε συνέλληνας επιλέγει να περιμένει να έρθουν να τον σώσουν ή να σώσει τον εαυτό του.