Ισχυρή έκρηξη με νεκρούς στη Κων/πολη


Όπως μετέδωσαν τα τουρκικά μέσα μαζικής επικοινωνίας ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης έξω από εγκαταστάσεις των τουρκικών δυνάμεων στην Κωνσταντινούπολη. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για αρκετούς τούρκους στρατιώτες που απώλεσαν τη ζωή τους. Ηδη η περιοχή έχει αποκλειστεί, ενώ πηγές της τουρκικής κυβέρνησης δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο πίσω από αυτή να κρύβονται αντάρτες του κουρδικού κινήματος ΡΚΚ.
Η έκρηξη σημειώθηκε σε λεωφορείο που μετέφερε στρατιωτικούς λίγο πριν αυτό εισέλθει εντός του στρατοπέδου. Η εφημερίδα Hurriet μιλά για 5 νεκρούς, ενώ το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk για τρεις νεκρούς και δύο βαριά τραυματισμένους στρατιωτικούς. Αργά τη νύχτα της Δευτέρας σε ένα νέο επεισόδιο επί τουρκικού εδάφους, κούρδοι αντάρτες επιτέθηκαν εναντίον φυλακίου του τουρκικού στρατού, σκοτώντας έναν στρατιω΄τη και τραυματίζοντας άλλους τρεις.
Ηδη από χθες έχει γίνει γνωστό πως μετά τις επιθέσεις του προηγούμενου Σαββατοκύριακου που στοίχισαν τη ζωή σε.........
12 τούρκους στρατιώτες, η Τουρκία έχει συγκεντρώσει σημαντικό αριθμό στρατιωτών αρμάτων μάχης και πυροβολικού για ενδεχόμενη εισβολή στο βόρειο Ιράκ, όπου βρίσκονται τα στρατόπεδα του ΡΚΚ........