ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ


TRANSFORMER


· Οικογενειακές στιγμές πέρασαν οι διενείς μας στο ρεπό τους. Τους χρειαζόταν να αποφορτιστούν λίγο πριν τον κρίσιμο αγώνα μας με την Αργεντινή.

· Ο φορ της εθνικής μας Γιώργος Σαμαράς τόνισε ότι δεν τρομάζει την εθνική μας ο Λιονέλ Μέσι. Αν του πούμε ότι συμβαίνει και το αντίστροφο από την πλευρά του Μέσι θα μας πίστευε ο παίκτης μας?. Μήπως κάποιοι πρέπει να προσγειωθούν στην πραγματικότητα και να μαρκάρουν τον αργεντινό άσσο με τα πόδια και όχι με τα μάτια Γιώργο Σαμαρά???. Συζητάμε για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του πλανήτη ρε φίλε.

· Μαύρα χάλια για την εθνική Αγγλίας που δεν της ήρθε γούρι η παρουσία των δύο πριγκίπων Χάρυ και Μάθιου.

· Γιόμες, καμινάδες, ασυννενοησία μες στο γήπεδο. Ποδόσφαιρο του 60 σε ερασιτεχνική κατηγορία μας θύμησε.

· Ωραία και τεχνική ομάδα η εθνική Αλγερίας δίδαξε ποδόσφαιρο σε μερικούς άμπαλους της εθνικής Αγγλίας. Ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε, αλλά τους είδε όλος ο πλανήτης. Απορεί κανείς πως αυτή η εθνική ήρθε στο Μουντιάλ.

· Η υπεροχή της Αλγερίας, όπως .......
των άλλων αουτσαϊντερ δείχνει ότι κανένας σ’ αυτό το μουντιάλ δεν έχει καπαρωμένο το παγκόσμιο κύπελλο.

· Τα μεγάλα ονόματα είναι κουρασμένα, έχουν από 60-70 αγώνες στα πόδια τους, και σέρνονται. Βάλε και τις βαβουζέλες που αποσυντονίζουν και δεν βλέπουμε θέαμα.

· Τους κόλλησαν το παρατσούκλι «άκακα λιοντάρια» για την εθνική Αγγλίας και πέφτει πολύ γέλιο στο Μουντιάλ 2010. Θέαμα για παρελάσεις οι μεγάλοι άσσοι τους...