ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010:ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Τransformer


10 είναι τα γήπεδα που φιλοξενούν το Μουντιάλ 2010: Γκριν Πόιντ στο Κέϊπ Τάουν, Νέλσον Μαντέλα Μπέι Στείντιούμ στο Πόρτ Ελίζαμπεθ, Φρι Στέιτ στο Μπλέμφονταϊν, Πίτερ Μοκάμπα στο Πολοκουάνε, Μπομπέλα στο Νέλσπρουτ, Ρόγιαλ Μπαφόκενγκ στο Ρούστενμπουργκ, Λόφτους Βέρσφελντ στην Πραιτώρια, Έλις Παρκ στο Γιοχάνεσμπουργκ, Ντέρμπαν στην ομώνυμη πόλη των Ζουλού.

· Ο Φράντς Μπεκενμπάουερ είναι δυσαρεστημένος γιατί οι παίκτες της εθνικής Γερμανίας δεν τραγουδούν τον ύμνο της χώρας. Μα μήπως δεν είναι όλοι τους Γερμανοί αλλά και από άλλες εθνικότητες?. Εντάξει ρε Φράντς το « uber alles» αλλά ξέχασες ότι πολιτογραφήσατε και μη Γερμανούς στην εθνική σας???... Εθνικισμοί της πλάκας.

· Υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι που αναρωτιούνται αν ο Ζιλμπέρτο του Παναθηναϊκού και αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας θα κάνει το triple crown σηκώνονατς ψηλά το παγκόσμιο κύπελλο στη Νότια Αφρική, μετά το double που σήκωσε με τον Παναθηναϊκό. Λέτε να δούμε να παίζονται και στοιχήματα γύρω απ’ αυτό?. Δεν θα ήταν κι’ άσχημο στοίχημα εδώ που τα λέμε.

· Ένας πρωτότυπος τρόπος για στοίχημα είναι οι μπύρες. Όποιος χάνει κερνάει και εις υγεία των εταιρειών που αυξάνουν τα κέρδη τους, ενώ μειώνεται το εισόδημα των στοιχηματιζόντων φιλάθλων.

· Διαψεύδεται η είδηση ότι τα αποδυτήρια της εθνικής μας είναι μπάχαλο. Μπα, μόνο κρισάρα περνάνε και ο Ρεχάγκελ κάνει τον γερμανό στρατιώτη!...

· Διαψεύδεται η είδηση ότι οι ........
επιθετικοί μας έχουν κάνει τάμα στην Παναγιά την Πορταϊτισσα να τους βοηθήσει για να ανοίξει η πόρτα των αντιπάλων διχτύων και να βάλουν γκόλ...

· Ο κλέψας του κλέψαντος στο Μουντιάλ. Ό,τι αρπάξουν κι’ ό,τι φάνε γιατί μετά θα φύγουν τα χαϊλίκια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και θα πέσουν ξανά σε περίοδο ισχνών αγελάδων οι συμμορίες.

· Δυνατή ομάδα η Γκάνα, μπορεί να είναι μια από τις εκπλήξεις του Μουντιάλ. Οι Σέρβοι ακόμα ψάχνονται.

· Αναζητείται ο Χαριστέας να δώσει ζωντάνια στα αποδυτήρια της εθνικής μας παίζοντας άριστο μπουζούκι γιατί είναι εξαιρετικός παίκτης του οργάνου. Μπορεί στο γήπεδο μέσα να μην τραβάει τόσο, αλλά τα αποδυτήρια μπορεί να τα διασκεδάσει και να ξεπεράσουν την κατάθλιψη. Άλα της και μια στροφή ζεμπεκιάς...

· Το νέο σύνθημα για την εθνική μας είναι το «Σούτ και γκόλ, σούτ και γκόλ». Ξεχάστε το Πειρατικό. Δόθηκε σαν υποθήκη στο ΔΝΤ για να πάρουμε την τρίτη δόση του δανείου.

· Τη Νιγηρία την προφέρουμε στα Αγγλικά «Ναϊτζίρια» και ο προπονητής τους δήλωσε ότι θα μας κατατροπώσει. Ωωωωχ και πονάει!...

· Γιόμα γιόκ, τρέξιμο ναι. Ποιός όμως θα το κάνει? Ο Γιούρκας με τα γρήγορα αμάξια ή ο Αλέξανδρος Τζιόλης η υπνώτουσα δύναμη???.

· Στον Παναθηναϊκό ανησυχούν μήπως δεν τους γυρίσει ο Ζιλμπέρτο, που φαίνεται να θέλει να συνεχίσει και να τελειώσει την καριέρα του στην πατρίδα του. Λέτε να είναι το σήριαλ του καλοκαιριού από το πουθενά?. Ίδομεν.

· Μας τελειώνουν οι βουβουζέλες . Οι πολλές διαμαρτυρίες οδηγούν στην απόφαση τη διοργανώτρια αρχήςτου Παγκοσμίου Κυπέλου να τις απαγορεύσουνε στον επόμενο γύρο. Μέχρι τότε υπομονή, θ’ ακούμε τα μελίσσια να επιτίθενται στ’ αυτιά μας, αλλά θα προσποιούμαστε ότι δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχει η απόφαση και καθυστέρησε...

· Παράλογη η κριτική που ασκείται στην εθνική από τα αθλητικά ΜΜΕ κατά τον Τζόρβα, ενώ εκείνοι την μπάλα που παίζουν την βρίσκουν λογική και όχι άμπαλη για μια πρωταθλήτρια Ευρώπης!!!. Παίξτε μπάλα ρε μάγκες για την πάρτη σας και την αξιοπρέπεια σας και όχι για μας.

· Δυνατή ομάδα η Γερμανία. Είναι ένα από τα φαβορί του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010.