ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΚΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ


TRANSFORMER


· Πατατράκ για την εθνική Ισπανίας που το φυσάει και δεν κρυώνει μετά την ήττα της από την Ελβατία.

· Ο Μουρίνο δήλωσε ότι η Αγγλία μπορεί να κερδίσει το παγκόσμιο κύπελλο. Ναι μιλάει για την Αγγλία που στο παιχνίδι με τις ΗΠΑ έφτυσε αίμα. Καλά Ζοζέ όλοι μας κάνουμε λάθη...

· Ο επιθετικός της Γερμανίας Μίροσλαβ Κλόζε κάνοντας πρόβλεψη για τη φάση των 16 θεωρεί ότι η Γερμανία και η Αγγλία θα τεθούν αντιμέτωπες και ότι οι Γερμανοί θα προκριθούν στα πέναλτι.

· Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πιστεύει ότι τα πάντα είναι ανοιχτά και δεν έχουν μειωθεί οι πιθανότητες πρόκρισης της Πορτογαλίας.

· Ο Πορτογάλος τεχνικός Κάρλος Κεϊρόζ άφησε αιχμές εναντίον της FIFA κατηγορώντας την για δύο μέτρα και σταθμά στην αντιμετώπιση των ομάδων λόγω της συμμετοχής του Ντιντιέ Ντρογκμπά που έπαιξε με το χέρι σε νάρθηκα. Μικρότητες για να εξηγηθεί η ισοπαλία της ομάδας του.

· Μέχρι τώρα το Μουντιάλ 2010 αποδεικνύεται ότι είναι το Μουντιάλ των απίστευτων εκπλήξεων προς μεγάλη χαρά των στοιχηματικών παικτών που κυνηγούν το απίθανο και τους κάθεται.

· Έκπληξη προκάλεσε η .......
δήλωση του προπονητή της Ελβετίας Ότμαρ Χίτζφελντ: «Είναι μία ιστορική νίκη. Δεν είχαμε κερδίσει τους Ισπανούς εδώ και 105 χρόνια! Κάναμε ένα μεγάλο βήμα για την επόμενη φάση, αλλά τώρα μας περιμένουν όλοι και πρέπει να δείξουμε προσοχή και συγκέντρωση. Εναντίον της Χιλής τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι». Άκου 105 χρόνια ή 11 γενιές Ελβετών δεν έχουν ζήσει να δουν νίκη των Ελβετών επί των Ιβήρων. Πολλά, πάρα πολλά χρόνια και μπράβο σ’ αυτή την ομάδα που κατόρθωσε το ακατόρθωτο.