ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΚΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ


TRANSFORMER


· Να το πάρουμε απόφαση. Οι βαβουζέλες συνεχίζουν, το ίδιο και το βουητό που οδηγεί σε κώφωση.

· Και δεν τους φαινόταν τους σαμουράι ότι θα παίρνανε το κεφάλι των Καμερουνέζον με τέτοια μαεστρία. Οι εκπλήξεις αρχίζουν σιγά – σιγά να γίνονται η καθημερινή πραγματικότητα αυτού του Μουντιάλ πρός τέρψη των φιλάθλων.

· O Ντιντιέ Ντρογκμπά και ο Ζινεντίν Ζιντάν γύρισαν διαφημιστικό σποτ για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την εντατικοποίηση των προσπαθειών για την καταπολέμηση της φτώχειας. Είναι σε πολλές γλώσσες και προβάλλεται κατά τη διάρκεια των αγώνων.

· Η Rosie Jones μοντέλα με το σύνθημα « Πάρτε τους τα σώβρακα»και βγάζοντας και το σουτιέν της προσπαθεί να εμψυχώσει την εθνική Αγγλίας. Κι’ αν κάποιοι δεν εμψυχώνονται με τέτοια κόλπα λόγω διαφορετικών προτιμήσεων τι γίνεται? Κινδυνεύει η Αγγλία με αποκλεισμό?.

· Να σας θυμίσουμε ποιοί είναι οι 10 παίκτες που είναι υποψήφιοι για κόκκινη κάρτα στο Μουντιά 2010 μετά από .......εκτίμηση διεθνών αθλητικών φορέων:

1. Αβραάμ Παπαδόπουλος Ελλάδα

2.Ενρίκε Βέρα Παραγουάη

3. Αρτούρο Βιδάλ Χιλή

4. Γκάρι Μέντελ Χιλή

5. Ντάνι Σίτου Νιγηρία

6. Τζόρτζιο Κιελίνι Ιταλία

7. Τιμ Κέιχιλ Αυστραλία

8. Ματζίντ Μπουγκέρα Αλγερία

9. Βάλτερ Σάμουελ Αργεντινή

10. Ντιέγκο Λουγκάνο Ουρουγουάη

· Ήρθε και η σειρά των τηλεοπτικών δικτύων να πέσουν θύματα διαρρηκτών στο Μουντιάλ 2010. Θύμα τηλεοπτικό συνεργείο της Νέας Ζηλανδίας. Κλοπή: εξοπλισμός 100.000 δολαρίων.

· Ο Μάρκο Ματεράτσι δήλωσε ότι δεν είναι διατεθειμένος να χαλάσει τις διακοπές του παρακολουθώντας την εθνική Ιταλίας. Μήπως κι’ έχει άδικο αφού η εθνική του δε βλέπεται?.

· Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποδεικνύεται εξπέρ στο πιγκ πογκ

και ανίκητος στα τουρνουά που στήνονται στα ξενοδοχεία της

Νότιας Αφρικής. Φτου φτου, να μην τον ματιάσουμε...

· Η δήλωση Πελέ για τον προπονητή της εθνικής Αργεντινής Μαραντόνα ξάφνιασε πολύ κόσμο. Τί είπε: « Δε φταίει ο Μαραντόνα αλλά αυτός που τον προσέλαβε»!...

· Μήνυμα ενότητας η δήλωση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη που δήλωσε ότι: ««Ιστορία γράφουμε όλοι μαζί και όχι ο καθένας ατομικά». Να και μια λογική δήλωση διεθνούς μετά από τη σοφιστικέ ασχετολογία του Τζόρβα, που δείχνει το ήθος του Μακεδόνα παίκτη της εθνικής μας.