ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ


ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

Το έργο το ζούμε όλοι μας τους μήνες αυτούς. Η Λούκα Κατσέλη κάνει αυτό το κακό εναντίον της οικονομίας, ο σύζυγος της Γεράσιμος Αρσένης έκανε εκείνο το κακό εναντίον της χώρας και η ιστορία αυτή της κακολογίας εναντίον της Λούκας Κατσέλη δεν συμμαζεύεται. Με τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ να είναι εξαγριωμένους με τα παλαιοπολιτικά πολιτικάντικα παιχνίδια τους.

Το είχαμε ξαναπεί και παλιά και το επαναλαμβάνουμε. Η Λούκα Κατσέλη είναι η μόνη υπουργός αυτή τη στιγμή μέσα στην κυβέρνηση που εκπροσωπεί το κανονικό ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ της εκλογικής βάσης. Το ΠΑΣΟΚ με τις κοινωνικές ευαισθησίες για τον μικρομεσαίο και τον αδύναμο κοινωνικά πολίτη. Είναι εκείνη που στις εσωκομματικές εκλογές ήταν η μόνη που στήριξε τον Γιώργο Παπανδρέου, όταν αρκετοί από αυτούς που είναι αντίπαλοι της τώρα και την κατηγορούν (!!!) ότι δεν βοηθά τον Γιώργο Παπανδρέου, χλεύαζαν και τον ίδιο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και όλους τους εσωκομματικούς υποστηρικτές του. Οι ...........
αντίπαλοι της είναι οι νεοφιλελεύθεροι εκσυγχρονιστές που το 2004 οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ σε συντριπτική ήττα με την αντιλαϊκή οικονομική πολιτική που ακολούθησαν, έφεραν στα πράγματα την καταστροφική ΝΔ, και εκείνη με την άφρονα πολιτική της το ΔΝΤ.

Αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσεις ότι η Λούκα είναι ανεξάρτητη, αυτόφωτη και δεν υπόκειται σε πατρώνες των ΜΜΕ, κατασκευών, παραγωγών ενεργείας, σουπερμαρκετάδων, πετρελαιάδων κλπ. Το βλέπουμε όλοι ότι όχι μόνο την έχουν αποκλεισμένη από τα ΜΜΕ τους, αλλά σε καθημερινή βάση της κάνουν πόλεμο, της εφευρίσκουν ανεπάρκεια και αναποτελεσματικότητα, ενταφιάζουν την πολυεπίπεδη εργασία της, ειδικά σε επίπεδο περφέρειας και μικρομεσαίων επιχειρήσεων που κάνει ως υπουργός, και παραλείπουν να αναφέρουν ότι δεν έχει μόνο ένα αλλά δύο τεράστια υπουργεία να διευθύνει, όταν τα πουλαίν της διαπλοκής με το ζόρι και την υπαγόρευση ξένων τεχνοκρατών έκαναν τα νομοσχέδια τους. Τέτοιου βεληνεκούς πολιτική οντότητα έχουν, η οποία φυσικά δεν προβάλλεται από τα παμφάγα ΜΜΕ γιατί δεν τα συμφέρει .

Δυστυχώς γι’ αυτούς η Λούκα Κατσέλη είναι ένα μεγάλο και μάλλον απροσπέλαστο μέχρις στιγμής εμπόδιο, παρά τον πόλεμο που της γίνεται. Όλοι αυτοί οι κρατικοδίαιτοι της διαπλοκής φαντασιώνονται άλλο ένα ευρωπαϊκό πακέτο και να συμβούν τα ίδια που είχαν συμβεί στην περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων. Μασαμπούκα χωρίς έλεος. Η Κατσέλη δεν είναι «δική τους» και έτσι είναι στοχοποιημένη σε έναν πόλεμο λάσπης εναντίον της. Μόνο τις καιρικές μεταβολές και τους στημένους αγώνες δεν της έχουν φορτώσει μέχρις στιγμής...

Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ όλα αυτά τα γνωρίζει χάρη στα blogs που είναι τα μόνα που τον ενημερώνουν για τα τεκταινόμενα. Δεν είνει τυχαίο το ότι στις τελευταίες δημοσκοπήσεις το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 28.4. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της νεοφιλελεύθερης εκσυγχρονιστικής πολιτικής που ακολουθήθηκε και στο 2004 και το έφερε ετός εξουσίας. Οι πιο υποψιασμένοι αναρωτιώνται αν επιδιώκεται και πάλι το ίδιο αποτέλεσμα με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου και αν αυτό ήταν το σχέδιο από την αρχή για την εγκαθίδρυση μιας άτεγκτης και πολιτικά ανερμάτιστης νεοφιλελεύθερης ελίτ πολιτικών στηριζόμενων στην εγχώρια βαλοελίτ και έχοντας απέναντι τον Ελληνικό λαό, που δε μασάει όμως πια κυριολεκτικά και μεταφορικά.