Εγκλημα κατά της ανθρωπότητας!!!


Γράφει ο Καφενόβιος

Συγκλονισμένος όλος ο κόσμος από την πολύνεκρη επίθεση, την αιματηρή δολοφονική επίθεση Ισραηλινών κομάντος τα ξημερώματα. Το Ισραήλ, παραβιάζοντας κάθε έννοια διεθνούς δικαίου και σε διεθνή χωρικά ύδατα, δολοφονεί, τραυματίζει και συλλαμβάνει άοπλους πολίτες από 50 χώρες, μεταξύ των οποίων και Έλληνες, που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στον Παλαιστινιακό λαό. Οργή για την νέα τρομοκρατική επίθεση, αλλά και την εγκληματική ανοχή και συνενοχή των κυβερνήσεων, στην προκλητική στρατιωτική δράση του ισραηλινού κράτους.

Οι δηλώσεις «καταδίκης» και έκφρασης «βαθιάς λύπης» θα είχαν νόημα μόνο αν δεν ενθάρρυναν την ισραηλινή βαρβαρότητα.

Εάν ο ΟΗΕ, ήταν θεματοφύλακας της Ειρήνης και του Διεθνούς Δικαίου, αντί για ανυπόληπτος βαστάζος της ..........Ουάσιγκτον, θα έπρεπε, ήδη, να είχε κατηγορήσει την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Ισραήλ για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Ωστόσο, εκπλήσσει ευχάριστα η αντίδραση της Τουρκίας: «Η Αγκυρα καταδικάζει την επίθεση με διπλωματικό τρόπο, αλλά ανάλογα με την πορεία των εξελίξεων, μπορεί να τεθεί θέμα πραγματοποίησης άλλων πολιτικών και στρατιωτικών πρωτοβουλιών…Η επίθεση αυτή δεν θα μείνει αναπάντητη. Θα λάβει τη δέουσα απάντηση από την Τουρκία».