Ετσι …σέβονται το δημόσιο χρήμα!

Γράφει ο Μάγια

Διαστάσεις χιονοστιβάδας προσλαμβάνει η καταστροφή του μοναδικού υγροβιότοπου της Πάτρας, στην Αγυιά, από τα συνεργεία του Δήμου(!...), προκειμένου να διευκολυνθεί η εγκατάσταση σκηνών των μοτοσυκλετιστών της Harley-Davidson!!!
Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε, το θέμα έφερε στη Βουλή, με επίκαιρη ερώτησή του προς τους υπουργούς Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Τσούκαλης, ο οποίος αφού περιγράφει την αυθαιρεσία της δημοτικής αρχής ερωτά, μεταξύ άλλων, αν προτίθενται να αναθέσουν στο Σώμα Επιθεωρητών Περιβάλλοντος την πραγματοποίηση ελέγχου στην περιοχή.
Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι, το …φουριστάν αγνόησε προκλητικά τις μελέτες, που έχουν εκπονηθεί για την ανάπλαση της περιοχής από το .......
υπουργείο Πολιτισμού, για τις οποίες μάλιστα έχουν διατεθεί, μέχρι σήμερα, 1,3 εκατομ.ευρώ! (Αυτό θα πεί …σεβασμός στο δημόσιο χρήμα. Εκτός κι αν νομίζουν ότι, βρίσκονται στη …Μπανανία).
Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η κατακραυγή για τα χουβαρνταλίκια του δήμου και της νομαρχίας, που σε περίοδο άγριας περιστολής των δαπανών και μείωσης των εισοδημάτων βάζουν …χέρι στον δημόσιο κορβανά και «πετάνε» μισό εκατομύριο ευρώ (πρώτη δόση;) για μια …συνάντηση μοτοσικλετιστών!!!
Θυμηδία προκαλεί το …ιλουστρασιόν επιχείρημά τους ότι, η σύναξη των «χαρλεάδων» θα προβάλλει την Πάτρα διεθνώς(!...) και θα συμβάλλει τα μέγιστα στην …τόνωση της τοπικής αγοράς(!...). Αρκετοί είναι αυτοί, που σχολιάζουν ότι, πρόκειται ή για αφελείς ή για κουτοπόνηρους και παραπέμπουν στην ανικανότητά τους να αξιοποιηθούν άλλες, πραγματικά σημαντικές και πολλαπλάσιου βεληνεκούς διοργανώσεις, στην Πάτρα, όπως ήταν «η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης» και η «Ολυμπιακή Πόλη». Αλλωστε οι μνήμες είναι νωπές. Αυτοί που ‘κονόμησαν ήταν κάποιοι επιτήδειοι, της συνομοταξίας των …τρωκτικών.