Αλλάζει….. πιάτσα ο Σπύρος


Γράφει ο Λυσίας


Τέτοια ευχάριστα, ν’ακούμε και τί άλλο να θέμε, σ’αυτούς τους χαλεπούς καιρούς. Όπου το ένα δυσάρεστο, ακολουθεί τη θέση του άλλου. Έτσι, για να μας κάνει, να συννεφιάζουμε….
Να τώρα που ήρθε, μια καλή είδηση, να κάνει το χειλάκι μας, να χασκογελάσει και λιγάκι.
Εδώ, σ’αυτό εδώ, το δικό μας site, τη διάβασα. Τον Σπύρο, λέει, τον Παπαδόπουλο, με τις 70.000 ευρώ ανά εκπομπή, που οι πολλές διαμαρτυρίες του κόσμου, τον έχουν θυμώσει, τον διεκδικεί, λέει, από την ΕΡΤ, το ¨ Mega¨ και ο ¨ ANT1¨. Ενώ πρόταση, για την επιστροφή του παιχνιδιού ¨ Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος ¨ του έκανε ο ¨ Alpha ¨. Σίγουρα, γι’αυτό το τελευταίο, ο Σπύρος είναι αυθεντία. Αλοίμονο δά, με 70.000 ευρώ, την εβδομάδα, να μην ξέρει πως μπορεί κανείς, να γίνει εκατομμυριούχος.
Ευχάριστο λοιπόν αυτό, να έχει τόσες πολλές προτάσεις ο Σπύρος. Με τόσο σουξέ, όχι ¨ Στην υγειά μας ρε παιδιά ¨, θα πρέπει να λέει, αλλά και...¨ Κοπιάστε να φάμε ¨ .
Όταν καταφέρνει να πάρει, από τον ............. και από τους μετόχους του ¨ Mega ¨, 70.000 ευρώ την εβδομάδα, για μια μουσική εκπομπή, τότε σίγουρα είναι πολύ, μα πολύ μεγάλος!!! Με τρία θαυμαστικά. Και όχι εκεί που πάει ο νους σας. Κακοπροαίρετοι.
Εγώ, συγχωράτε με, δεν μπόρεσα να κρατηθώ και να μην κάνω το σχόλιο. Συνοδευόμενο και από μια ευχή:
- Άντε Σπύρο μου και στο CNN. Ή στο…¨ Al Jazira ¨ που λόγω περιοχής, είναι πιο εύκολο να σε πιστέψουν, γιατί γνωρίζουν και την γλώσσα σου…. -
Καθότι, δελτίο τύπου από κανένα κανάλι δεν είδαμε. Που να λέει φυσικά και το ποσό της συμφωνίας. Ή της πρότασης έστω. Με 70.000 ευρώ κάθε Σαββατόβραδο. Από τον Κυριακού…. Λέτε να γίνονται ακόμα θαύματα; Θα τους πιάσει όλους στον ύπνο;
Αυτό Σπύρο που θα με λυπήσει είναι το γεγονός ότι θα σε χάσει ο… υποστηριχτής σου στην Αγία Παρασκευή. Ο συνήγορός σου και επί παντός επιστητού Τζώνυ Καλημέρης. Αν και αυτόν βλέπω σύντομα κάποιο κανάλι άλλο, να του στρώνει κόκκινο χαλί.
Γιατί και με πεντέμισι χιλιάδες τον μήνα, η διάνοια αυτή, αδικείται στην ΕΡΤ. Μπράβο παιδιά. Πάντα τέτοια ευχάριστα, να διαβάζουμε.
Αν και…..με χθεσινοβραδινή τελευταία δήλωσή του ο κύριος ¨ Στην υγειά μας ¨ είπε ότι δεν φεύγει από την ΝΕΤ. Βλάκας είναι; Που θα βρει αλλού τέτοιο βδομαδιάτικο. Μόνο οι φελλοί της ΕΡΤ, οι παραμένοντες ακόμη Ρουσσοπουλικοί, μπορούν να εγκρίνουν και δυστυχώς να το διατηρούν ακόμα, επι των ημερών του παντογνώστη κ. Γαμπρίτσιου.





Βρεγμένη σανίδα που θέλουν όλοι…..
Να ακούμε τέτοια και να μην αντιδρούμε;
Το ποτήρι όμως ξεχειλίζει.
Ο θυμός του κόσμου κάπου θα σκάσει. Και αλίμονό τους τότε.
ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ.


ΛΥΣΙΑΣ