Για εκείνα τα λεφτά, απάντηση θα πάρουμε;


Γράφει ο Λυσίας


Από αυτή εδώ, την φιλόξενη ιστοσελίδα, πολλοί είναι αυτοί που έχουν θέσει το ίδιο ερώτημα, με αυτό που θα κάνω εγώ τώρα.
Χωρίς ακόμα να έχουν πάρει απάντηση.
Λέτε να γίνει αυτό τώρα; Μπα, αποκλείεται, γιατί τα λεφτά είναι πολλά….
Προς την κ. Μαρινέλλα λοιπόν και οι δικές μου απορίες…
Στο γιατί δεν έχει απαντήσει, που πήγαν τα λεφτά, από τις δυο συναυλίες που δόθηκαν, για κοινοφελείς σκοπούς, τόσο στον ΟΑΚΑ όσο και στο Καυταντζόγλειο…. Με το πρόσχημα, ενός αφιερώματος στην μνήμη του Στέλιου Καζαντζίδη.
Βλέπετε και τα δυο πουλάνε. Και ο ανθρώπινος πόνος και ο Καζαντζίδης. Και πάντα μια τέτοια πρόταση, αγγίζει τις συνειδήσεις και φέρνει κόσμο. Κόσμο αθώο, που προστρέχει σε τέτοια καλέσματα.
Έτσι έγινε και με την συναυλία που διοργανώθηκε, για την στήριξη του ιδρύματος
¨ Αρωγή ¨. Με ερμηνευτές εκτός της κ. Μαρινέλλα, η οποία σιωπά για το που πήγαν τα λεφτά, με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Πασχάλη Τερζή. Ο οποίος αυτός ........
ξεκαθάρισε την θέση του. Μένει στην κυρία Μαρινέλα και στον κύριο Νταλάρα να κάνουν το ίδιο, που μαζί με τον διοργανωτή, είχαν την οικονομική διαχείριση.
Τα λεφτά που συγκεντρώθηκαν, σύμφωνα με τα στοιχεία, ξεπερνούν κατά πολύ το 1,5 εκατομμύριο ευρώ….. Που πήγαν λοιπόν αυτά τα χρήματα;
Θα πρέπει οπωσδήποτε να απαντηθεί αυτό. Διότι το να αναγγέλλει κάποιος μια πολιτιστική δραστηριότητα, δηλώνοντας, για να προσελκύσει κόσμο, πώς τα έξοδα θα διατεθούν στους πάσχοντες συνανθρώπους μας, χωρίς να το κάνει, πέρα από πρόστυχο, ανέντιμο, είναι και σοβαρό ποινικό αδίκημα. Το οποίο ήδη θα έπρεπε να είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον δικαστικού λειτουργού….
Μέχρι όμως να γίνει αυτό, γιατί με συνεχείς οχλήσεις μας, θα το προκαλέσουμε εμείς, μήπως οι οργανωτές, θα έπρεπε επιτέλους να μας πουν που πήγαν τα λεφτά των δυο επιτυχημένων συναυλιών που γίνανε, για την στήριξη συγκεκριμένου ιδρύματος; Πατώντας πάνω στην σίγουρη συνταγή ¨ Καζαντζίδης ¨;
Γιατί μπορούμε να είμαστε ρομαντικοί, κουτόχορτο όμως δεν τρώμε.
Που πήγαν λοιπόν τα φράγκα;

ΛΥΣΙΑΣ