Ο Λοβέρδος από Νοσοκομείο σε Νοσοκομείο με πρόβλημα στο στομάχι


Από πρώτο χέρι διαπίστωσε τις ελλείψεις και τα προβλήματα του Ε.Σ.Υ. o υπουργός που άλλαξε τρία νοσοκομεία μέχρι να καταλήξει στην Αθήνα για νοσηλεία. Ευτυχώς όλα δείχνουν πως το πρόβλημα της υγείας του δεν είναι σοβαρό.
Χθες το απόγευμα ο υπουργός ένιωσε δυσφορία και έντονους πόνους στην κοιλιά. Ο κ. Λοβέρδος βρισκόταν για ολιγοήμερες διακοπές στο χωριό της γυναίκας του στην Ημαθία. Όταν οι πόνοι έγιναν ανυπόφοροι αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο της Βέροιας για εξετάσεις. Εκεί οι γιατροί θεώρησαν πως ήταν καλό να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία, ωστόσο ο αξονικός τομογράφος του νοσοκομείου δεν λειτουργούσε.
Ο διευθυντής Ακτινολογικού του νοσοκομείου Βέροιας Εμμανουήλ Γουναράς δήλωσε ότι τη Μεγάλη Πέμπτη το πρωί διαπιστώθηκε ότι εξαντλήθηκε η λυχνία και δεν ήταν δυνατή η άμεση αντικατάστασή της (η προμήθειά της γίνεται από το εξωτερικό) λόγω των εορτών του Πάσχα.

Ο κ. Λοβέρδος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της .......
Βέροιας για να κάνει την αξονική και στη συνέχεια επέστρεψε στη Βέροια όπου όμως οι γιατροί του συνέστησαν να επιστρέψει στην Αθήνα για καλύτερη θεραπεία... Γύρω στις 4 τα ξημερώματα ο υπουργός αναχώρησε για την Αθήνα και εισήχθη στο νοσοκομείο «Νίμιτς» όπου η αξονική τομογραφία έδειξε φλεγμονή στο έντερο και γίνεται προσπάθεια να αντιμετωπιστεί με φαρμακευτική αγωγή..