Επί τέλους έρχονται.

Γράφει ο Δημήτρης Κακογιάννης

Τελικά έρχονται οι σωτήρες μας. Θα τους υποδεχθούμε μετά βαΐων και κλάδων. Έρχονται να μας ορίσουν πόσοι, πόσο και μέχρι πότε θα δουλεύουμε. Έρχονται να μας ορίσουν πόσα κάθε πότε και μέχρι πότε θα πληρωνόμαστε.

Επίσης θα μας καθορίσουν τι μαθήματα θα διδάσκονται στα σχολεία μας ώστε να συνειδητοποιήσουν τα παιδιά μας ότι δεν είναι πλέον Έλληνες, αλλά πολίτες της παγκοσμιοποίησης.

Θα συγχωνευθούν -λέει- νοσοκομεία ώστε να επιτευχθούν οικονομίες κλίμακος. Δηλαδή μπορεί να κλείσει το Νοσοκομείο της Λάρισας και να το αντικαταστήσει κάποιο από τη Θεσσαλονίκη???

Η ανικανότητα των επί σειρά ετών κυβερνήσεων ήρθε η ώρα να αποδειχθεί πανηγυρικά, να φανεί η ασχετοσύνη όλων αυτών που θήτευσαν σε υπουργικούς θώκους δαφνοστεφανωμένοι με τίτλου καθηγητικούς που αποδείχθηκε ότι δεν ήξεραν την τύφλα τους και αφού λειτούργησαν σαν απλοί βολευτές και βολευθέντες, αφαίμαξαν το εθνικό ταμείο και όταν στέγνωσαν τον τόπο, κάλεσαν τους «ειδικούς» για να .....
.διορθώσουν τα εγκλήματα που αυτοί έκαναν.

Βέβαια γεννάται το ερώτημα:

Αφού άλλοι θα έχουν πλέον την διακυβέρνηση της χώρας τους πολιτικούς τι τους θέλουμε?

-Μια λύση θα είναι να επιβιβασθούν όλοι οι εθνοπατέρες σε ένα σαπιοκάραβο και αφού ανοιχτούνε κάπου στο ανατολικό Αιγαίο να γίνουν στόχος σε ναυτικά γυμνάσια π.χ. «Θαλασσόλυκος 2010».

-Άλλη πρόταση είναι να κατεδαφισθεί η Βουλή και να σηκωθεί στη θέση της ένα μνημείο του προδομένου ή ταπεινομένου πολίτη.

-Να γίνει εθνικός διαγωνισμός για υποβολή προτάσεων σχετικών με τις παραπάνω για αξιοποίηση -αν είναι δυνατόν- των πολιτικών με το ελάχιστο κόστος για την χώρα.

Τι άλλο να πούμε???