ΘΡΑΣΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ



Του Θόδωρου Πάγκαλου του έχουμε ασκήσει πολλές φορές αρνητική κριτική. Του αναγνωρίζουμε, όμως, ένα μέγιστο καλό που έχει, το ότι έχει το θάρρος να βγαίνει και να λέει τη γνώμη του ανεξάρτητα από τις συνέπειες. Δεν το συνηθίζουν οι πολιτικοί αυτό που σκέφτονται αλλά δεν λένε αυτό που σκέφτονται, και λένε αυτό που δεν είναι η ενδόμυχη σκέψη τους.

Και χθες πάλι δεν τα μάσησε τα λόγια του στη Βουλή στην επίθεση του ΚΚΕ για το φορολογικό νομοσχέδιο. Η στιχομυθία είναι η εξής: « Η κυβέρνηση κάνει ξέπλυμα μαύρου χρήματος και δημιουργεί περιβάλλον φορολογικής ασυλίας για τους ντόπιους και ξένους επιχειρηματικούς ομίλους» και η απάντηση Πάγκαλου άμεση: «α περί ξεπλύματος μαύρου χρήματος από την κυβέρνηση αποτελούν βαρύτατη ύβρη. το μόνο κόμμα που έχει αδιαφανείς οικονομικούς πόρους των οποίων τη διερεύνηση δεν αποδέχεται είναι το Κ.Κ.Ε». Το θέμα είναι παγκοίνως γνωστό και αφορά στο ότι εδώ και 36 χρόνια, δηλαδή από τη Μεταπολίτευση και μετά!!!...,το ΚΚΕ ούτε που δέχεται οικονομικό έλεγχο για την Τυποεκδοτική . Είναι ένα θέμα ταμπού για το ......
ΚΚΕ, που για τους δικούς του αδιαφανείς και προφανείς λόγους, θέλει να κρατάει τον μπεζαχτά για την πάρτη του, και να μη δίνει λόγο και χρήμα προφανώς στο κράτος, και όλα αυτά στο όνομα της επανάστασης του προλεταριάτου, τους εξής εμάς, που επί 36 χρόνια πληρώνουμε τον μη-οικονομικό έλεγχο του ΚΚΕ. Του ΚΚΕ που τα βάζει με το κεφάλαιο, και το ίδιο ως αρχικαπιταλίστας κάνει τρεις χειρότερα. Το ΚΚΕ Α.Ε. της μονοπωλιακής Τυποεκδοτικής που στρέφεται εναντίον των τυπογραφείων και τα πνίγει διαβάστε εδώ: http://typografeio.blogspot.com/2009/01/blog-post_6735.html και http://typografeio.blogspot.com/, το ΚΚΕ που προασπίζεται τα συμφέροντα του σε βάρος όλων των Ελλήνων εργαζομένων και ανέργων, το ΚΚΕ της ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=732171 και http://press-gr.blogspot.com/2006/09/blog-post_115858742131377519.html.

Θράσος που το έχουνε οι ανερυθρίαστοι ερυθροί αρχικαπιτάλες.