ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΡΑΝΣΦΟΡΜΕΡ

Το ποδόσφαιρο δεν είναι κάτι που μας απασχολεί. Η Εθνική ομάδα μας συγκινεί αρκετά, και γι’ αυτό θα είμαστε αντικειμενικοί. Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από έξι χρόνια με έναν πρόεδρο τον Νίκο Πατέρα, που θεωρείται πολύ επιτυχημένος και οι φίλαθλοι της ομάδας πίνουν κρασί στο όνομα του.

Εδώ και δύο χρόνια έχει μεσολαβήσει η πολυμετοχικότητα, την οποία προκάλεσαν οι ίδιοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού γιατί καταλόγιζαν στην οικογένεια Βαρδινογιάννη έλλειψη ενδιαφέροντος για το ποδοσφαιρικό τμήμα και δεν έβαζαν υψηλούς στόχους για την ομάδα. Μετά τον ξεσηκωμό των παναθηναϊκών φιλάθλων άνοιξε η ΠΑΕ και μπήκαν και οι λοιποί μέτοχοι: Αδερφοί Γιαννακόπουλοι, Νίκος Πατέρας, και Ανδρέας Βγενόπουλος. Η πρώτη χρονιά ήταν καταστροφική για τους πολυμετοχικούς, αλλά η δεύτερη είναι δαφνοφόρα. Δαπανήθηκαν πολλά εκατομμύρια σε εξαιρετικές μεταγραφές, όπως του Σισέ και του Λέττο, άλλαξαν τον Ολλανδό προπονητή Τεν Κάτε γιατί ήταν αλλοπρόσαλη η τακτική του. Μπήκαν δύο νέοι προπονητές, παλιοί παίκτες του Παναθηναϊκού, και το πρωτάθλημα κερδήθηκε, ενώ έχει πιθανότητες να κερδίσει και το κύπελλο Ελλάδος. Όλα αυτά υπό την προεδρία του Νίκου Πατέρα.

Αλλά η ρημάδα η κατάρα της φυλής μας η διχόνοια, χτύπησε και τους Παναθηναϊκούς. Οι μισοί μέτοχοι του Παναθηναϊκού δεν θέλουν τον Νίκο Πατέρα, οι ίδιοι που τον έβαλαν στη θέση του......
. προέδρου γιατί εμπιστεύονταν – και όχι άδικα- την ικανότητα του. Τί πληρώνει ο Νίκος Πατέρας; Μα φυσικά την επιτυχία του Παναθηναϊκού, που δείχνει τη γύμνια των άλλων. Αυτό που δεν πέτυχαν εκείνοι, το μπόρεσε ο ισχυρός εφολιστής από παλιό τζάκι Πατέρας. Και έτσι στράφηκαν εναντίον του.

Σημειωτέον αυτοί οι ίδιοι μεγαλομέτοχοι του Παναθηναϊκού, εδώ και αρκετά χρόνια προσπαθούν να χτίσουν γήπεδο στο Βοτανικό για την ομάδα της πρωτεύουσας, και δεν έχουν κατορθώσει να το κάνουν πραγματικότητα από έλλειψη αποφασιστικότητας. Συζητάμε δηλαδή για πολύ ικανούς παράγοντες, που θέλουν να ηγούνται της ομάδας του Παναθηναϊκού και μάλιστα με μανατζαρέους και όχι οι ίδιοι...