Ελληνικό δόγμα τρομοκρατίας και φόβου

Γράφει ο Του Αϊκούτ Καδήρ

Τι θα συμβεί όταν “ξυπνήσουν” οι πολίτες-πίθηκοι, ξεθωριάσει η μπογιά των διαφημιστών και της λοβοτομής; Τα “εκσυγχρονιστικά” ποντίκια στις τρύπες τους…

Εδώ και αρκετά χρόνια συχνά σε όλα τα ΜΜΕ ακούμε ότι έχουμε σοβαρά προβλήματα με τους γείτονες μας. Έχουμε προβλήματα με την Τουρκία, λόγω της εισβολής της στην Κύπρο, της κρίσης στα Ίμια, της παράνομης διεκδίκησης της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έχουμε πρόβλημα με τους Βουλγάρους γιατί τους μισούμε, έχουμε πρόβλημα με τους γείτονες επειδή χωρίς να έχουνε δικαίωμα προσπαθούν να πάρουν το όνομα Μακεδόνες. Έχουμε προβλήματα με τους μετανάστες και όλους τους ξένους ανθρώπους που ζουν ή που προσπαθούν να ζουν εδώ και χρόνια στην Ελλάδα. Ακόμα το ίδιο το κράτος βλέπει ως εσωτερικό εχθρό τον ίδιο τον λαό του.

Αλήθεια σκέφτηκε κανείς γιατί εδώ και χρόνια γιατί κάποιοι πακετάρουν και μας σερβίρουν τρομοκρατία, ξενοφοβία, βία, ρατσισμό, φόβο και..........
μίσος; Ποιοι άραγε έχουν συμφέροντα από αυτήν την πλύση εγκεφάλου; Συμφέροντα έχουνε οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες παραγωγής οπλικών και ασφαλιστικών συστημάτων, τα ίδια τα πολιτικά κόμματα όπως είναι το ΛΑ.ΟΣ, και γενικά όσοι δεν θέλουν να χάσουν τον έλεγχο του κόσμου και της χώρας μας.

Η Ελλάδα εάν δεν καταφέρει να λύσει όλα τα παραπάνω προβλήματα της αργά ή γρήγορα θα διαλυθεί!

Κάποιοι δυστυχώς εδώ και χρόνια για χάρη δικών τους συμφερόντων τρομάζουν τον κόσμο.

Πέρα από όλα αυτά σήμερα φτάσαμε στο επίπεδο οι αστυνομικοί να δέρνουν και να επιτίθενται κατά του Ελληνικού λαού. Είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί. Η αστυνομία που είναι όργανο που πρέπει να υπηρετεί τον λαό αφού οι μισθοί των αστυνομικών προέρχονται από τους φόρους του Έλληνα πολίτη, σήμερα προσπαθεί σε συμμαχία με την εξουσία να καταπνίξει τα λαϊκά κινήματα και τη κάθε προσπάθεια ειρηνικής διαδήλωσης του λαού.

Ακόμα και αν ο λαός έχει άδικο, που σε καμιά περίπτωση δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, διότι χωρίς σοβαρό λόγο κανείς δεν κάνει εκδηλώσεις κατά της εξουσίας, οι αστυνομικοί δεν έχουν δικαίωμα να συμπεριφέροντε τόσο άγρια στους πολίτες.

Αυτοί που τόσα χρόνια εκμεταλλεύονται από τις κρίσεις που υπάρχουν στη χώρα μας κατάφεραν να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές στην Ελληνική κοινωνία. Σήμερα πλέον ο Έλληνας πολίτης είναι ο πιο φοβισμένος πολίτης στην Ευρώπη.

Οι πολιτικοί επιτρέπουν στο παρακράτος των Μητσοτάκηδων, των Καραμανλήδων και των Παπανδρέου να ελέγχουν απόλυτα την πατρίδα μας και να την παραδίδουν βορά στους ιμπεριαλιστές προϊσταμένους τους. Χωρίς την Παπαρήγα κανένα φασιστικό μέτρο δεν θα μπορούσε να επιβληθεί στους Έλληνες εργαζομένους. Χωρίς τον Καρατζαφέρη κανένας ανθελληνικός σχεδιασμός δεν θα περνούσε. Χωρίς τους φασίστες των άκρων θα είχαν πάει στα σπίτια τους και οι "εθνάρχες" των μέσων. Ο ένας "ταΐζει" τον άλλο και όλοι μαζί "τρώνε" εις βάρος του κοροΐδου.

Για χάρη των δικών τους συμφερόντων για να αποκτήσουν περισσότερη εξουσία επέτρεψαν την καταπάτηση του Συντάγματος και των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Σε καμιά χώρα του κόσμου δεν επιτρέπεται επίθεση αστυνομικών κατά ειρηνικής διαδήλωσης πολιτών. Τέτοια πράγματα γίνονται μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες και δυστυχώς είτε το θέλουμε είτε όχι σήμερα η Ελλάδα ανήκει στον Τρίτο Κόσμο.

Για να ξεφύγουμε όμως από την Ελλάδα και για να γενικεύσουμε το θέμα, σήμερα ζούμε ιστορικές στιγμές. Πλέον οι καταπατημένοι λαοί του κόσμου ξέρουν την αλήθεια και έχουν την δύναμη να διορθώσουν όλα τα λάθη που έκανε η εξουσία. Έχουν την δυνατότητα να μετατρέψουν τη democracy που είναι η δημοκρατία των πλουσίων, της εξουσίας και της δύναμης σε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Οι φασίστες κάνουν ό,τι θέλουν, γιατί τον "διάλογο" της Δημοκρατίας τον έχουν μετατρέψει τεχνητά και παράνομα σε έναν άνευ ουσίας ιδεολογικό "διαπληκτισμό" μεταξύ τους. "Διαπληκτισμό" προβοκατόρων και χαφιέδων, στον οποίο δεν συμμετέχει ο λαός και γι' αυτόν τον λόγο κανένας δεν ελέγχει κανέναν. Ο λαός "μιλάει" κάθε τέσσερα χρόνια και οι φασίστες "μιλάνε" κάθε μέρα. Ο λαός ψευδοαποφασίζει υπέρ των συμφερόντων του κάθε τέσσερα χρόνια και αυτοί αποφασίζουν εις βάρος του κάθε ημέρα του χρόνου. Ο λαός νομίζει ότι ψηφίζει εκπροσώπους του, ενώ στην πραγματικότητα με την ψήφο του τοποθετεί και άρα "νομιμοποιεί" στη Βουλή τους "υπαλλήλους" των μεγάλων συμφερόντων.

Όμως δεν πρέπει να σταματήσουμε ποτέ να έχουμε ελπίδες για το μέλλον. Άλλωστε για αυτό το λόγω υπάρχει ακόμα και σήμερα η Ελλάδα. Χάρη στις ελπίδες, στα οράματα και στον ηρωισμό μερικών απλών ανθρώπων που έγιναν ήρωες μέσα από τις σελίδες της ιστορίας.

Για αυτό κάποτε πιστεύω θα λυθούν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα και αυτοί που φταίνε, όπως είναι οι πολιτικοί τύπου ΛΑΟΣ και αυτοί που αντί για το συμφέρον της χώρας τους σκέφτονταν το δικό τους συμφέρον θα καταλήξουν στις φυλακές. Αυτό θα επιτευχθεί είτε με τη βία, δηλαδή με κοινωνική επανάσταση κατά της εξουσίας ή με συναίνεση. Ελπίζω να γίνει το δεύτερο ώστε να δείξουμε για ακόμα μια φορά ότι η Ελλάδα είναι δημοκρατική χώρα και δεν έχασε τίποτα από τότε που γέννησε τη δημοκρατία και τη χάρισε σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.

"Όταν οι λαοί ξυπνούν οι Τύραννοι πεθαίνουν..." - Αλέκος Παναγούλης