Μην ειρωνεύεστε το Δρούτσα. Η πραγματικότητα θα σας εκδικηθεί…(τελικά θα έχουν και το Γερουλάνο μαζί)

Γράφει το μαύρο κουνάβι

Στις 26/01/2010 υπήρξε η ακόλουθη ανακοίνωση από το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών:
«Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, κ. Δημήτρης Δρούτσας, θα συμμετάσχει στη Διεθνή Διάσκεψη για το Αφγανιστάν που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο στις 28 Ιανουαρίου 2010, ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010 ο κ. Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών θα συμμετάσχει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στο Πανεπιστήμιο LSE για τις προοπτικές της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής».

- Στις 04/02/2010 ο Στέφανος Κασιμάτης έγραψε τα ακόλουθα σχόλια στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητα του κυβερνητικού παράγοντα:
«Τι θα κάνετε για να αλλάξει η άθλια εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό;». Αυτό ήταν το ερώτημα, το οποίο -σε ποικίλες παραλλαγές- ετέθη επιμόνως σε παράγοντα της κυβέρνησης, κατά τη διάρκεια γεύματος, το........... οποίο παρέθεσε προς τιμήν του το ελληνικό λόμπι, σε πρωτεύουσα μεγάλης ευρωπαϊκής χώρας. Εκείνος, με τη σοβαρότητα που προσιδιάζει στο υψηλό αξίωμά του, τους παρέθεσε τα εξής: Ότι, εφέτος το φθινόπωρο, οπότε και συμπληρώνονται 2.500 χρόνια από τη Μάχη του Μαραθώνος, πρόκειται να οργανωθεί διεθνής αγώνας μαραθωνίου δρόμου, στην ιστορική διαδρομή. Στο σημείο αυτό, έκανε μία σύντομη παύση, ώστε να κορυφωθεί η αγωνία των ακροατών του και τους αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο ίδιος («που, όπως ξέρετε, είμαστε και οι δύο joggers») θα λάβουν μέρος στον αγώνα. Έτσι θα αλλάξει η διεθνής εικόνα της χώρας...

Η ιδέα είναι μεγαλοφυής και, φυσικά, με ενθουσιάζει! Γι’ αυτό, θα προσέθετα ότι θα πρέπει να έχουν μαζί τους και τον Παύλο Γερουλάνο...».

- 15/03/2010. Ανακοίνωση του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με τις Δηλώσεις ΑΝΥΠΕΞ, κ. Δ. Δρούτσα, και Υπ. Πολιτισμού κ. Π. Γερουλάνου μετά τη μεταξύ τους συνάντηση:
κ. Δ. ΔΡΟΥΤΣΑΣ: «… συζητήσαμε πρωτοβουλίες όπως είναι και η επέτειος των 2500 χρόνων από τη Μάχη του Μαραθώνα, συνεργασία με χώρες σημαντικές όπως είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, ευρωπαϊκές χώρες. Όλα αυτά τα θέματα είναι πολύ σημαντικά και όπως είπα ο συντονισμός, η συνεργασία είναι για μιας αυτονόητη σε αυτούς τους τομείς».

ΗΘΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η Σκληρή Πραγματικότητα έχει μεγάλα κέφια ορισμένες φορές …

Παρακαλώ δώστε προσοχή στη φωτογραφία αυτή. Ακόμα και η συγκεκριμένη μάρκα εμφιαλωμένου νερού έχει κάτι από την «ΑΥΡΑ» που αποπνέει για την Ελληνική Διπλωματία ο Μεγάλος Ανήρ. Εξόχως Αποκαλυπτικές Σημειολογίες… Mavro Kounavi