Το Νεοπασοκ είναι εδώ! Ο λαός αγνοείται!

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Αμερικάνικο πόκερ και ευρωπαϊκό Μπριτζ με τράπουλες σημαδεμένες επί της τρεμάμενης σκιάς των καθεστωτικών τους υπαλλήλων εν Ελλάδι… Μπόλσον, Σόρος, Αλμούνια, Όλι Ρεν, από κοινού με τους πρώτου βαθμού οικονομικής συγγένειας γηγενείς, αισχροκερδούν στην πτώχευσή μας υποθηκεύοντας την παροχή οξυγόνου σε ότι πολυτιμότερο διαθέτουμε. Τους απογόνους μας. Μας θέτουν προ υπολογιστικών μηχανών και προσομοιάζοντας τις παραμέτρους των ζωών μας με αλγεβρικές εξισώσεις μετρούν τα κέρδη μιας εκστρατείας καθολικής τρομοκράτησης ενός ορθόδοξου πληθυσμού. Και δυστυχώς αν κρίνω από τις χλιαρές του αντιδράσεις δεν αποκαλύπτει την διάσταση τού πραγματικά άγνωστου «Χ» που κρύβει για να τρομοκρατήσει όπως μόνον αυτός ξέρει τους τρομοκράτες του......
Σαν να εκτονώθηκε εφ’ άπαξ τον προπέρσινο Δεκέμβρη της εξεγερμένης ήβης. Δίχως αυτός να σέρνει ως όφειλε ξοπίσω του την μαστιγωτή ουρά του τιμωρού μιας λεηλασίας, που όμοιά της δεν έτυχαν ούτε τα πρώην σοσιαλιστικά κράτη κατά την επώδυνη, όπως τοις πράγμασι για όλους τους λαούς αποδεικνύεται, κατάρρευσή τους.

Μοναδικό του άλλοθι η ενημερωτική του νύχτα. Τον έπεισαν οι χρυσοκάνθαροι (κατ’ εξοχήν αγράμματοι) μιντιακοί τσάτσοι της Ευρωλαγνείας πως φέρει αποκλειστικά την ευθύνη τής δια σαθρών υλικών θεμελίωσης ενός οικονομικού οικοδομήματος σε αυτό το μεταφορικά και κυριολεκτικά σεισμογενές ακρωτήρι. Γιατί δυστυχώς πλην του ΚΚΕ έτερος κανείς δεν του ψιθύρισε στ’ αυτί ότι οι δρούσες στον χώρο ευθύνης του ντόπιες και ξένες πολυεθνικές, λυμαίνονται τον πλούτο του καταβάλλοντας τα τελευταία 15 χρόνια για την ετήσια εργασία του μόλις το 0,8/128 του ετήσιου τζίρου τους και στα ασφαλιστικά του ταμεία του λεπτό τσακιστό! Γιατί πλην επίσης του ΚΚΕ έτερος κανείς δεν του ψέλλισε πως μόνον για την πενταετία 2000-2005 οι επτά κυρίαρχες τράπεζες του χρηματοπιστωτικού του συστήματος πολλαπλασίασαν επί τρία τον τζίρο τους όταν ανά δύο έτη αυτός περίπου εξισούται με το ΑΕΠ (ακαθάριστο εθνικό προϊόν 270 δις ευρώ). Τον βόλεψαν αποκοιμίζοντάς τον στην ιδέα του κυρίαρχου (!) Βαλκανικού κράτους και πως ως εκ τούτου η λιτότητά του είναι προσωρινή, αφού οφείλεται σε επενδυτικές απόπειρες.. κατά των βορείων γειτόνων μας, από τις οποίες στο εγγύς μέλλον τα κέρδη θα ήταν τόσα ώστε θα χρησιμοποιούνταν ο αγωγός του φυσικού αερίου για να μεταφερθούν! Και τώρα που αυτές κονιορτοποιήθηκαν από λαούς που παρά την πενία τους εξακολουθούν να είναι υπεύθυνοι, ζητούν και τα ρέστα μας κρατώντας υπό αναστολή το ένα και μοναδικό νομοσχέδιο (αυτό των τραπεζών) δια μέσου του οποίου η κ. Κατσέλη επιχειρούσε την επιστροφή ενός απειροελάχιστου μέρους των κλοπιμαίων. Το ΝΕΟΠΑΣΟΚ είναι πράγματι εδώ.. Ο λαός αγνοείται για να το πυρπολήσει μαζί με τους καθεστωτικούς του συμμάχους..

Ευγένιος Ανδρικόπουλος

eandrik@otenet.gr