Σερί ανόδου στο Χρηματιστήριο αλλά με ανησυχία.ΓΔ(+0,26%)

Επιμελείται ο Anti-Trader
Ναί μεν αλλά στο ΧΑ.Τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση με ανοδο αλλά και με τον σκεπτικισμό παρόντα.
Καθόλου διαφορετική σην λογική και την ψυχολογία των προηγούμενων ημερών στο ξεκίνημα και μέχρι τις 2.30 η συνεδρίαση.Οι αγοραστές να ψάχνουν τα ορια αλλά και να ανιχνεύουν το που θα εμφανιστεί ο αντίπαλος., ενώ στη συνέχεια είχαμε διολίσθηση για να περάσουμε από την καλή άνοδο πάνω από 1%, σε αρνητικό έδαφος στις 4.30 και να κλείσουμε ελαφρά θετικα.Η αγορά εκεί που δείχνει βεβαιότητα για την Ευρωστήριξη, εκεί δείχνει να ανησυχεί πως κάποιος μπορεί να τραβήξει το χαλί.Και δικαιολογημένα αφού το spread όχι μόνο δεν πέφτει αλλά περασε πάλι τις 300 μ.β..δείχνοντας πως οι κερδοσκόποι είναι αεί παρόντες αφού κανείς δεν τους ενοχλεί.
Τη γνώμη μου την έχω πει πολλές φορές, πως δεν βλέπω βελτίωση πριν τον επόμενο δανεισμό που οι κόρακες περιμένουν με .........
αγωνία ακονίζοντας μαχαίρια.Ο μικρός όγκος αλλά και το ότι το 40% έγινε από την ΕΤΕ ΔΕΊΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΆΝΟΔΟΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΡΊΓΜΑΤΑ ΟΎΤΕ ΚΑΙ ΟΥΣΊΑ.
Η μόνη μετοχή που δείχνει συμπεριφορά διαφοροποιημένη απο το κλίμα ειναι η ΕΕΕΚ που λόγω της σχέσης με τις ΗΠΑ, δείχνει να ακολουθεί το κλίμα των ξένων αγορών και όχι το δικό μας.Εχει αισίως φτάσει τα 20,08 που είναι η τιμή που είχε όταν η ΕΤΕ ηταν κοντα στα 30ευρω.
Ολοι λενε οτι πολλά θα εξαρτηθούν απο την συνάντηση Γιώργου-Ομπάμα, εγώ πάλι οχι ...
ΕΤΕ 15,51(0,39%) ΑΛΦΑ 7,20(-1,77%) ΟΤΕ 9,36 (-0,21%), ΔΕΗ 12,65(+2,43%) ΕΥΡΩΒ 6,39(-1,69%)..........