Στο σπίτι του κρεμασμένου, ας μην μιλάμε για σχοινί


Γράφει ο Λυσίας

Πράγματι το ALTER, γλύφει τον Καλημέρη. Και προκλητικά μάλιστα.
Ποιος θα ξεχάσει την εκπομπή του….¨ Ρομπέν των Καγιέν¨ με θέμα τα…¨σκάνδαλα της ΕΡΤ¨ που για να δώσει βήμα, ηρωικής παρουσίας ( και όχι απολογίας ) στον ουρανοκατέβατο αυτόν κύριο ( Καλημέρη ) που το παίζει…. ειδήμων στα τηλεοπτικά, ενώ στην πραγματικότητα αλλού….ειδικεύεται, κάλεσε ως άλλοθι στο στούντιο, δυο κυρίες, πρώην υπάλληλοι της ΕΡΤ και νυν ….¨ τρόφιμες ¨ των μεσημεριανών προγραμμάτων, συνταξιούχες μια δεκαετία και πλέον, από την δημόσια τηλεόραση, για να μιλήσουν για την ΕΡΤ!!!
Διότι αν καλούσε – ο κύριος Τριανταφυλό, με τα περίεργα αγκάθια, εν ενεργεία υπάλληλο, αυτός σίγουρα θα άδειαζε τον κύριο… Γιουροβίζιον. Τον Καλημέρη, που βγήκε στο τηλέφωνο της εκπομπής, τότε, με φωτογραφία του, να παίξει την Οσία και παρθένα. Υπό την αιγίδα του Θεού-Μάκη.
Μα ρε παιδιά, όσοι γνωρίζετε…....
ξέρετε τον Κουρή να κάνει τέτοιες αγαθοεργίες;
Ξέρετε τον Τζώρτζ του Ταύρου, να έχει τέτοια αρένα ( ALTER ) και να το παίζει πρόβατο; Εάν δεν υπήρχαν χρωστούμενα;
Εάν δεν υπήρχε ανταποδοτική υποχρέωση ( από την Καλημέριο θητεία στην ΕΡΤ ) θα έβαζε τον Μίστερ Καγιέν να αβαντάρει τόσο;
Μην ξεχνάτε, πως μετά από εκείνη την εκπομπή του Μάκη μας, ο Γερουλάνος, ανέθεσε στον κ. Καλημέρη, να συστήσει προσωρινή διοίκηση στην ΕΡΤ και να την
¨προχωρήσει¨ μέχρι νεωτέρας.
Με τον ίδιο του πάντα παχυλότατο μισθό και όλα τα άλλα παχυλά…. Που υπάρχουν σε ένα τέτοιο οργανισμό…. Που προκαλεί και μέθης οργασμό.
Αυτά για να ξέρετε πως στήνονται οι ¨ εκπομπές¨ κάποιων.
Και να πάψετε να μιλάτε, για την Ναπολιτάνικη, ή τη Μοσχοβίτικη μαφία.
Στο σπίτι του κρεμασμένου, ας μην μιλάμε για σχοινί….

ΛΥΣΙΑΣ