ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΒΛΕΠΕΛΙΝ

Διαβάζοντας τα σχόλια από την ανάρτηση μας « ΜΕΛΙΣΣΙΑ Η ΚΑΜΠΟΥΛ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ» προσέξαμε σχόλια θαμώνα που μας καλούσε να πάμε προς το Νεκροταφείο Μελισσίων για να δούμε λακούβες, αδέσποτα, και σκουπίδια http://kafeneio-gr.blogspot.com/2010/01/h.html . Πήγαμε. Αδέσποτα είδαμε μέσα στο νεκροταφείο, αλλά λακούβες και σκουπίδια είδαμε σε όλο το μήκος του δρόμου προς το νεκροταφείο αλλά και έξω απ’ αυτό. Τα αδέσποτα δεν ήταν το θέμα μας, αλλά οι λακούβες ήταν. Μείναμε δυσάρεστα έκπληκτοι από το μαύρο χάλι του δρόμου του Νεκροταφείου Μελισσίων και τον σκουπιδότοπο που υπάρχει ακριβώς έξω από αυτό. Να ποια είναι η κατάσταση.

Αυτή είναι η αρχή του δρόμου προς το νεκροταφείο Μελισσίων, η οδός Σκουφά


ποιότητα δρόμου λίγο πιο κάτω............



Πλησιάζοντας στο νεκροταφείο είδαμε αυτό...




και άλλο ένα.



ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

Η πύλη του Νεκρτοταφείου Μελισσίων.



Μέσα στο νεκροταφείο παρκάρουν τα απορριματοφόρα του δήμου Μελισσίων...



και άλλα υπηρεσιακά οχήματα του δήμου...



Κάδοι παρατημένοι και σκουπίδια έξω από αυτά.





Η ανακύκλωση που βρωμίζει το νεκροταφείο!!!. Μοναδικό επίτευγμα του δήμου Μελισσίων.



Άλλα σκουπίδια, δείγμα «πολιτισμού» του δήμου Μελισσίων που έτσι τιμά τους τεθνεώτας δημότες του.



μέρος του δρόμου



η μέση του δρόμου.





Η αφετηρία της γραμμής του λεωφορείου για το Νεκροταφείο.




Άλλες λακούβες μπροστά στην αφετηρία,




και στη μέση του δρόμου.

ΟΙ Μελισσιώτες πληρώνουν ανταποδοτικά τέλη γύρω στα 70 ευρώ. Επόμενο είναι να αναρωτιούνται προς τι να γίνεται αυτό. Άλλο ερώτημα που τους απασχολεί είναι αν αυτά που δείχνουν οι φωτογραφίες τα έχει υπόψη της η μείζων και ελάσσων αντιπολίτευση. Αν οι σύμβουλοι της μένουν στα Μελίσσια. Αντιλαμβανόμαστε ότι η παράταξη του κ. Γραφάκου δεν φαίνεται να κατοικεί στην πόλη, διαφορετικά θα είχαν πασχήσει να λύσουν κάποια από τα προβλήματα της πόλης που τα βιώνουν οι Μελισσιώτες. Το θέμα είναι αν από την πλευρά της αντιπολίτευσης έχουν τεθεί ως θέματα καθημερινότητας της πόλης, που πρέπει να επιλυθούν. Αν ναι, ας μας δείξουν με πρακτικά ότι έχει γίνει αυτό. Αν όχι ας το κάνουν τώρα.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.