Ο Πατέρας πήρε την ρεβάνς στην Superleague

"Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νικόλας Πατέρας, αναδείχθηκε σε μεγάλο νικητή στη μάχη των «αιωνίων» για την προεδρία της Superleague! Ο ισχυρός άνδρας των Πρασίνων, επικράτησε του Απόστολου Παπουτσάκη με 9 ψήφους έναντι 6, ενώ δύο ήταν τα λευκά. «Απαράδεκτο που πήρε το μέρος κάποιου η ΕΠΟ», τόνισε ο Πατέρας μετά το τέλος της διαδικασίας, ενώ ο Κόκκαλης απο την πλευρά του δήλωσε πως: «Το αποτέλεσμα ήταν μια χαρά».

Ο Πατέρας κόντρα σε όλες τις προβλέψεις που το τελευταίο διάστημα τον έθεταν αουτσάιντερ, πίσω από τον πρόεδρο του Εργοτέλη, ανέτρεψε τα δεδομένα και επικράτησε στις σημερινές αρχαιρεσίες

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού πέτυχε τη μεγάλη του νίκη μπροστά στα μάτια του Σωκράτη Κόκκαλη ο οποίος βρισκόταν στα γραφεία της Superleague, παίρνοντας (εξωαγωνιστική) ρεβάνς, τέσσερις μέρες μετά το ντέρμπι της Κυριακής (29/11). Να υπενθυμίσουμε, ότι ο Ολυμπιακός είχε εκφραστεί ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας Παπουτσάκη, όμως τελικά οι υπόλοιπες ομάδες της Λίγκας είχαν αντίθετη άποψη........."