Το υπό εξέλιξη έγκλημα κατά της Κύπρου..

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Τελικά αυτό συν τω χρόνω εξιχνιάζεται. Χριστόφιας ονομάζεται ο δράστης μαύρη τρύπα που ρούφηξε το λαμπρό άστρο του Τάσου Παπαδόπουλου. Είναι αυτός που ως κρυφή θεραπαινίδα του σχεδίου Ανάν και των ανά την Ελλάδα και την Ευρώπη θαυμαστών του, αποδομεί όλο, το από τον Τάσο Παπαδόπουλο ανεγερθέν νομικό και πολιτικό οχυρό, για την υπεράσπιση των δικαίων της αιματοβαμμένης Μεγαλονήσου. Τελευταίο του ανοσιούργημα η μετά Βαΐων και Κλάδων υποδοχή μιας διαπρεπούς εργολάβου «εθνικών» κατεδαφίσεων. Της «ελληνίδας» κ. Άννας Φραγκιουδάκη Φραγκιαδέκη ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Να θυμίσω πως η περί ης ο λόγος κυρία είχε ως του σημείου παράκρουσης εξοργιστεί με τον πρώην σοσιαλιστή πρωθυπουργό της Γαλλίας Λιονέλ Ζοσπέν. Για να του επιτεθεί παραχρήμα και δια μέσου ενός παραληρηματικού άρθρου της στα ΝΕΑ, επειδή: Αποτόλμησε να ενθαρρύνει τον πατριωτισμό και τις παραδόσεις των Γάλλων εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης!!!

Βεβαίως ο Ζοσπέν ως γνήσιο μέλος ενός εξ’ αιτίας όχι μόνον του ιστορικού του παρελθόντος υπεροπτικού λαού, είχε και έχει (συγχωρείστε με) χεσμένες τις πανελληνίως και παγκοσμίως άγνωστες κυρίες Φραγκιαδέκη. Με δεδομένο ωστόσο πως συνειδητά την καλοδέχεται η Κυπριακή εξουσία να κρούσω στους συνέλληνες τον κώδωνα κινδύνου επειδή: «Η συγκεκριμένη κυρία γράφει ο πανεπιστημιακός Ευριπίδης Μπίλης, έχει δημοσίως υπερασπίσει πως κάθε αναφορά σε πατρίδα, πατριωτισμό και έθνος είναι αρρωστημένη ιδεοληψία και ως εκ τούτου συντηρητική, δεξιά και, σχεδόν, φασιστική πολιτική». Στην βάση αυτής της λογικής εγκαλούσε «τους πολιτικούς, δημοτικούς επιχειρηματικούς και λοιπούς άρχοντες του τόπου να προλάβουν κάθε ενέργεια, κίνηση, συνωμοσία που σκοπεύει στην πατριωτική και εθνική έξαρση που μπορεί στα ξαφνικά να μας προκύψει!!!» Ανθ’ ημών Γουλιμής λέω εγώ..

Θα σας απογοητεύσω. Δεν θα καταφύγω στους στίχους του Αισχύλου από τον παιάνα της Σαλαμίνας «ίτε παίδες Ελλήνων ελευθερούτε πατρίδα» η στον ύμνο της Ελευθερίας από τον Εθνικό μας ποιητή Διονύσιο Σολομό που από κοινού ψάλλουν Ελλαδίτες και Κύπριοι κατά τις μεταξύ των εθνικών τους ομάδων ποδοσφαιρικές συναντήσεις, αλλά και άλλους ουκ έστιν αριθμός. Λαϊκότροπη επιχειρηματολογία που δεν μου αξίζει. Επειδή η εν λόγω κυρία δεν είναι ούτε η μόνη ούτε η πρώτη. Έχουν ήδη προηγηθεί δύο άλλοι επίσης πανεπιστημιακοί, που σε βιβλία και άρθρα τους χαρακτηρίζουν φασίστες τους Ελύτη, Εγγονόπουλο και Εμπειρίκο αφού αυτοί οι γίγαντες της σκέψης με θράσος απύθμενο μιλούν περί πατρίδας, πατρώων εδαφών και ελληνικής γλώσσας! Πρόκειται για τους ίδιους πανεπιστημιακούς που ανερυθρίαστα χαρακτηρίζουν εθνικιστή τον Σεφέρη! Θα παίξω έτσι στο γήπεδό τους. Για να τους γνωστοποιήσω πως ο ύψιστος των ανά την .............
υφήλιο φιλοσόφων σοσιαλιστής Καρλ Μαρξ στον απόηχο της εργατικής ήττας από την Παρισινή Κομμούνα και σε άρθρο του στην Αμερικανική εφημερίδα της οποίας ήταν ανταποκριτής έγραψε απολογιστικά και επί λέξει τα εξής: «Ο διεθνισμός του σοσιαλισμού δεν επιδιώκει την πολιτισμική κατεδάφιση των ιστορικών αξιών ενός λαού. Αντιθέτως θεωρεί πως αυτές οφείλουν να γίνουν κτήμα όλων για να υποστούν την βάσανο της κριτικής σκέψης!!» Διεθνές κόσκινο από το οποίο οι Ελληνικές ιστορικές αξίες διήλθαν απ’ ότι περίτρανα αποδείχθηκε επιτυχώς. Ειδοποιός λεπτομέρεια που σκοπίμως έχει διαφύγει της προσοχής των εκσυγχρονισθέντων αριστερών οι οποίοι φωλιάζουν στο ΝΕΟΠΑΣΟΚ και στην Ανανεωτική και όχι ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ αριστερά. Είναι αυτοί που στην πολιτική τους παραζάλη ορθά ουρλιάζουν για την οικονομική εκποίηση ενός κράτους του οποίου ωστόσο έχουν στο περιέχον του περιεχομένου του καταστεί αρνητές. Γιατί τα κράτη πλην των κατά πλάσμα δικαίου νεοσύστατων, απαρτίζονται από λαούς. Λαούς ιστορικούς. Όπως ο Κυπριακός που σήμερα τα διεθνή αρπακτικά τη μειοδοτική συνδρομή των εγχώριων ΝΕΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ επιδιώκουν την διατομή του για να ακολουθήσει η ανατομή του!!!

Ευγένιος Ανδρικόπουλος

eandrik@otenet.gr