Αδειασε η εισαγγελέας την ΕΛΑΣ...

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Ταχύτατη η δικαίωσή μου. Παρά τα φληναφήματα των καθεστωτικών παπαγάλων, παρά την μαξιμαλιστική επιχείρηση διόγκωσης των αδικημάτων, παρά τα έωλα προεκλογικά κυβερνητικά επιχειρήματα των διάφορων Μαρκογιαννάκηδων, η εισαγγελέας πρωτοδικών Αθηνών χαρακτήρισε κακουργήματα τα αδικήματα των τεσσάρων νεαρών του Χαλανδρίου και όχι τρομοκρατία…Που σημαίνει ότι. Πετάει στα σκουπίδια το πομπώδες προεκλογικά αστυνομικό κατηγορητήριο, προφανώς και τα στοιχεία που το συνοδεύουν, και στέλνει τους υποδίκους να δικαστούν υπό το ακριβές βάρος των αδικημάτων που πραγματικά έχουν διαπράξει.

Ανεξαρτήτως αυτών. Υφίσταται έστω και ένας Έλληνας που να πιστεύει πως αν δεν ανιχνευτούν και εντοπιστούν οι αιτίες της νεανικής απόγνωσης (τα δεκεμβριανά είναι πολύ πρόσφατα), οι εξεγερμένοι έφηβοι θα εξαφανιστούν με τον σωφρονιστικό (sic) εγκλεισμό των τεσσάρων; Αντιθέτως. Θα πολλαπλασιαστούν γιατί προσκρούουν στον ωχαδελφισμό μας.. Και όχι μόνον. Πιθανότατα θα οργανωθούν τόσο που η ανεπάρκεια της ΕΛΑΣ δεν θα είναι σε θέση να τους «αγγίξει» ποτέ, ειμή μόνον σε περίπτωση δικού τους λάθους όπως συνέβη με την 17η Νοέμβρη. Και τότε μαζί τους θα πολλαπλασιαστούν και οι κίνδυνοι εκτροπής τους από ανώδυνους «φασαριόζους» σε κυνικούς εκτελεστές για να καταστούμε κάποια στιγμή ολοκαύτωμα των πυρήνων μιας «δίκαιης» φωτιάς.

Γι αυτό ουδείς δικαιούται να μιλά από την θέση του ασφαλούς καταθέτοντος μάρτυρα αν προηγουμένως δεν έχει συμμετάσχει στο χειρουργείο αφαίρεσης της πολιτικής σήψης ενός συστήματος το οποίο έχει καταστήσει τα νιάτα ομήρους των stage. Με την δική μας εκλογική συμβολή εκτρέφεται ο συγκεκριμένος Μινώταυρος της Νεοευρώπης των Μεσαιωνικών Δουκάτων. Αυτή που εισφέρει στον εμπλουτισμό των Ελληνικών ψηφοδελτίων Επικρατείας με τα υπό εκκόλαψη αυγά του φιδιού από το London School of Economics και τους ολοκληρωτικά διαμορφωμένους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου..


Ευγένιος Ανδρικόπουλος
eandrik@otenet.gr