Ερωτηση προς υπουργο παιδειας


Θα ηθελα με αυτο το email να κανω προς το υπουργειο παιδειας την εξης ερωτηση:

α) Στις 20/07 ανακοινωθηκαν απο το υπουργειο οι προσωρινοι πινακες αναπληρωτών στην διευθυνση http://e-aitisi.sch.gr/eniaiosd_2009/PE04.01,_klados_PE04.01.html. Ψαχνοντας τους λιγο παρατηρησα οτι υπαρχουν φυσικοι στις θεσεις 128 και 129 οι οποιοι χωρις καμμια προηγουμενη προυπηρεσια, χωρις καμμια επιτυχια στον διαγωνισμο του ΑΣΕΠ, παιρνουν διπλα μορια (πανω απο 18000) απο δυσπροσιτο σχολειο για δυο συνεχομενες χρονιες, ξεκινωντας απο περισυ οπως φαινεται και στον αντιστοιχο πινακα του 2008. Το αποτελεσμα ειναι μεσα σε δυο χρονια να εχουν συγκεντρωσει πανω απο 38000 μορια. Επειδη οπως καταλαβα απο συζητησεις με αλλους συναδελφους καποιος που δεν εχει επιτυχια στο ασεπ, για να συγκεντρωσει τα παραπανω μορια χρειαζεται στην καλυτερη περιπτωση 8 με 10 χρονια, θα ηθελα να μας διαφωτισει το αρμοδειο υπουργειο πως το καταφεραν οι δυο συναδελφοι, ωστε να το εφαρμοσουμε και εμεις. Δεν υπονοω κατι για τους δυο συναδελφους, η ερωτηση ειναι καθαρα προς το υπουργειο και ειναι καθαρα για ενημερωτικο σκοπο, αφου καθως φαινεται καποιο αξιολογικο κριτηριο μου διαφευγει.

β) Θα ηθελα επισης το αρμοδειο υπουργειο να μας ενημερώσει αν προτείθεται και την επόμενη χρονια να .........

εντάξει στους πινακες άλλους εργαζόμενους, όπως φέτος με τους συναδελφους του ΟΑΕΔ και να ρίξει τους ηδη υπαρχοντες στους πίνακες που περίμεναν φέτος να πάνε αναπληρωτές, εκτός.

γ) Επίσης αν θα εξακολουθήσει να θεωρεί τους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς δούλους, οι οποιοι θα πρέπει να αμοίβονται με 300 ευρώ το μηνα, απαιτώντας να μην κάνουν ιδιατερα η φροντιστήρια, τα οποία μάλιστα 300 ευρώ τα παίρνουν μετά από μήνες.

δ) Επίσης, αν την προσθετη διδακτικη στήριξη, θα την εντακσει στους πίνακες ωρομισθίων, η θα εξακολουθήσει το υπάρχων καθεστος που μπαίνεις μόνο με μέσον και παρακαλώντας και χωρις ασεπ.

Ετσι εννοείτε κύριοι, αρχοντες της παιδείας των Ελλήνων το ότι οι καλύτεροι θα διδάσκουν στα σχολεία;

Γιατί κύριοι εξευτελίζετε έτσι τον έλληνα εκπαιδευτικό; Τι μήνυμα θα πάρει από όλα αυτά και τι πιστευετε ότι θα μεταδώσει στα παιδιά;

Γιατί κύριε Σπηλιωτόπουλε; Γιατί κύριε Καραμανλή; Εσας κύριε Παπανδρέου η θέση σας ποια είναι; Κυρία Παπαρήγα; Κύριε Καρατζαφέρη; Κύριε Τσίπρα;

Υπογραφή: Φυσικός με μεταπτυχιακό και χωρίς μέσον, επιτυχών ασεπ , που πρέπει όμως να ξαναπετύχει στον επόμενο για να μην τον περάσουν αυτοί που δεν εχουν πετύχει καμμιά φορά και μπαίνουν στούς πίνακες με πδς και μέσον η ΟΑΕΔ και μέσον.