ΠΑΣΟΚ: ¨Φέρτε τις αποδείξεις για Γείτονα!!"


Ο Γιάννης Ραγκούσης θα ζητήσει με επιστολή από τους δικηγόρους του Μιχάλη Χριστοφοράκου να γνωστοποιήσουν όποια στοιχεία - αποδείξεις διαθέτει ο πελάτης τους, προκειμένου να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς του,ότι έδωσε χρήματα στον Γείτονα

Μάλιστα, το ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει πως οι δικηγόροι του Μιχ. Χριστοφοράκου έχουν ήδη αναλάβει τέτοια δέσμευση - υποχρέωση,με σχετική δήλωσή τους προς την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, αναφερόμενοι σε χρηματοδοτήσεις της Siemens προς τη Νέα Δημοκρατία.

Το ΠΑΣΟΚ τονίζει πως "μένει σταθερή και αμετακίνητη θέση του είναι και παραμένει η πλήρης διαφάνεια και η ανάγκη να έρθουν όλα στο φως, να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να απελευθερωθεί το πολιτικό σύστημα από κάθε μορφής ομηρία".

"Το ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένο να μην αφήσει καμία πτυχή του σκανδάλου αυτού στο σκοτάδι, αλλά και να μην επιτρέψει σε κανέναν να συκοφαντεί χωρίς στοιχεία και αποδείξεις, για ίδιο συμφέρον και στο βωμό πολιτικών σκοπιμοτήτων, χρησιμοποιώντας ανυπόστατους ισχυρισμούς και αστείες κατασκευές", καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.