Κύριε υπουργέ παιδείας, σας Αφορά.


Κύριε υπουργέ, σε προηγούμενο email, που αναρτήθηκε στο kafeneio-gr εδώ σας έθεσα τέσσερα συγκεκριμένα ερωτήματα σχετικά με θέματα που έχουν να κάνουν με τους πίνακες διορισμού αναπληρωτών και τον διαγωνισμό ασεπ εκπαιδευτικών.

Σας ρώτησα αν τους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς θα εξακολουθείτε να τους θεωρείτε δούλους, πληρώνοντάς τους με 300 ευρώ τον μήνα, βάζοντάς τους να υπογράφουν ότι μπορείτε να τους πληρώνετε όποτε έχετε χρήματα και απαγορεύοντάς τους να δουλεύουν οπουδήποτε αλλού. Για να ενημερωθείτε,δείτε εδώ την υπεύθυνη δήλωση που υπογράφουν οι ωρομίσθιοι στην οποία πρέπει να μην δουλεύουν σε φροντιστήρια, ιδιαίτερα, να μην είναι είναι υπάλληλοι δημόσιοι η ιδιωτικοί, ελεύθεροι επαγγελματίες και οτιδήποτε άλλο επάγγελμα. (σελ. 3) απειλώντας τους με ποινές φυλάκισης έως 10 έτη. Κύριε υπουργέ εσείς την οικογένεια σας μπορείτε να την συντηρήσετε με 300 ευρώ; Αν ναι πείτε μου κι εμένα τον τρόπο.


Σας ρώτησα με ποιόν τρόπο δύο ...........

συνάδελφοι φυσικοί πήραν 38000 μόρια σε δύο χρόνια , χωρίς καμία επιτυχία στον διαγωνισμό και χωρίς προϋπηρεσία.

Σας ρώτησα αν σκοπεύετε και του χρόνου να ανατρέψετε την σειρά στον πίνακα των αναπληρωτών, όπως κάνατε φέτος με τους εργαζόμενους στον ΟΑΕΔ.


Σας ρώτησα αν την πρόσθετη διδακτική στήριξη θα συνεχίσετε να την έχετε ασύδοτη, εκτός πινάκων και να αφήνετε να μπαίνει όποιος έχει μέσο και παρακαλά πιο πολύ.


Σας ρωτάω τώρα, γιατί οι μισοί υποψήφιοι αναπληρωτές από τον πίνακα των φυσικών, δεν έχουν περάσει ποτέ στον διαγωνισμό του ασεπ και όμως τους δίνετε το δικαίωμα να διορισθούν και να διδάξουν παιδιά.


Σας ρωτάω τώρα, γιατί εγώ που δεν έχω μέσον, πρέπει να πετύχω 2 φορές στον διαγωνισμό ασεπ ώστε να μην με ξεπεράσουν αυτοί που δεν έχουν πετύχει ποτέ και μαζεύουν μόρια με τον τρόπο που σας είπα πιο πάνω.


Αν δεν θεωρείτε απαραίτητο κύριε υπουργέ να απαντήσετε σε μένα, απαντήστε τουλάχιστον σε αυτούς που θέτουν τα ίδια ερωτήματα στο blog www.meafora.gr του υπουργείου σας. Σας παραθέτω εδώ κάποια ερωτήματα για να ενημερωθείτε
δείτε εδώ

εδώ

εδώ

εδώ

εδώ

και εδώ


ΥΓ. Αν παρόλα αυτά αποφασίσετε να μην δώσετε απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα και αφήσετε να ισχύει το ίδιο καθεστώς, θα σας παρακαλούσα τουλάχιστον, μαζί με τους πίνακες αναπληρωτών να αναρτήσετε και πίνακα με του τι επιπέδου μέσον θα πρέπει να έχεις για ενισχυτική διδασκαλία, πρόσθετη, ωρομισθία σε δυσπρόσιτο, αναπλήρωση σε δυσπρόσιτο κλπ. ώστε ο καθένας να ξέρει αν ικανοποιεί τα σωστά κριτήρια, γιατί εγώ μετά από 2 επιτυχίες στον ασεπ και 2 χρόνια ωρομισθία μακριά από την οικογένειά μου αμειβόμενος με 300 ευρώ, δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω για να με αντιμετωπίσετε αξιοκρατικά.