Σήμερα η μεγάλη συναυλία scorpions Παπακωνσταντίνου. Αποκλειστικές πληροφορίες

"Εγινε το απόγευμα το στησιμο της σκηνης και του ηχου για τη συναυλία scorpions Βασίλη Παπακωνσταντίνου.
Τό σκηνικό ειναι τρομερά εντυπωσιακό απ'ότι είδαμε.Ειναι στημένο θα λέγαμε σε3 επίπεδα.
Στο μπροστά θα εμφανιστούν οι support καλλιτέχνες, στο μεσαίο ο Β.Π. και στο τελευταίο οι scorpions.
Γελαστός και φανερά ικανοποιημένος ο Βασίλης αφού πρόκειται για την σοβαρότερη και αρτιότερη παραγωγή σε όλα τα επίπεδα(σκηνικά,τεχνικά και ηχητικά που γίνεται με συμμετοχή Ελληνα καλλιτέχνη
Εντυπωσιακος ο τρόπος που ίπτανται πάνω στη σκηνή τα τυμπανα-φωτισμένα απο κατω-με ενα διάδρομο πισω τους και λίγο ψηλότερα από όπου φαίνεται πως θα κατεβούν στη σκηνή οι scorpions και ο Βασίλης΄
Ολη η πλάτη της σκηνής ειναι γεμάτη απο μικρά LED φωτάκια που ο τρόπος που θα χρησιμοποιηθούν θα ειναι η έκπληξη της παράστασης. Μπροστά υπάρχει ειδική οθόνη που θα προβάλει τους στίχους των τραγουδιών στο κοινό και μια ράμπα που θα φέρνει τους καλλιτέχνες σε άμεση επαφή με τον κόσμο.
Εντύπωση έκανε σε όλους ο ντράμερ των scorpions που παρότι ειχε μόλις ερθει απο τη Μυτιλήνη οπου επαιξαν το Σαββατο ηταν εκει και επι 2 ωρες γυαλιζε και τα τύμπανά του χωρίς να σηκώσει κεφάλι.
Καθενας με την τρελλα του κι αυτός με τα τυμπανα του
Το πρόβλημα παντως που δεν μπορουσε να λυθει ηταν αυτό της μεσημεριανης πρόβας πριν τη συναυλια ,λόγω της μικρης απόστασης απο το νοσοκομειο Metropolitan αφου προκειται για ωρες κοινης ησυχιας.Τελικα θα γίνει την τελευταία στιγμη ακριβως πριν ανοιξουν οι πορτες.
Το Καραισκακη το βραδι μαλλον θα αποδειχτει μικρο για το χαμο που περιμενουν οι οργανωτες !
Ειδικα μετα τη συναυλια της Μυτιληνης οπου ο κοσμος ηταν 8-9000!!Πολυς κόσμος ειχε παει απο την Τουρκια!......"