Μερικές σκέψεις για τις Ευρωεκλογές

Γράφει ο Ιάσων Α

Το καινούργιο ανέκδοτο το ξέρετε ; Δεν πήγαν λέει οι νεοδημοκράτες να ψηφίσουν !!!!! Δεν θέλουν να παραδεχτούν όλοι αυτοί οι « έλληνες πολιτικοί » από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά ότι ο Έλληνας τους έχει πάρει χαμπάρι και τους έχει σιχαθεί , γι' αυτό δεν πήγε να ψηφίσει , προτίμησε να μαυρίσει , ήταν θαυμάσιος καιρός για μπάνιο σε όλη την Ελλάδα .

Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το αποτέλεσμα . Κάθομαι και προσθέτω και ξαναπροσθέτω και πάλι δεν μου βγαίνει . Τόσα χρόνια τα δέντρα που κάποτε ψηφίζανε και αυτά ,τα έχουν κάψει , αν υπάρχει πράσινο μόνον πουρνάρια θα είναι . Ψηφίζουν τώρα και αυτά ; Μάλλον έτσι θα είναι . Θέλω κάποιος να με βοηθήσει για να καταλάβω τι γίνεται . ΑΠΟΧΗ 48 % + ΠΑΣΟΚ 36,65% + ΝΔ 32,29% + ΚΚΕ 8.35 + ΣΥΝ 4,7 + ΛΑΟΣ 7,15 + Πράσινοι του Μπόμπολα 3,49 +++ =148 % , που κάνω λάθος δεν μπορώ να το καταλάβω . Αν αφαιρέσουμε από το 100% το 48% μας μένουν 52 % , πως γίνεται και παίρνουν τόσο μεγάλα ποσοστά τα γνωστά κόμματα ;

Θα μου πει τώρα κάποιος ότι τα ποσοστά αυτά είναι επί των ..........ψηφισάντων. Χάρηκα πολύ . Από χθές το βράδυ άρχισε το Πανελλήνιο Σοσια ληστικό Κόμμα να μιλάει για εκλογές γιατί ο ελληνικός λαός του έδωσε την πλειοψηφία και όταν λέει λαός δεν εννοεί το 52 % ,αλλά όλο τον ελληνικό λαό . Τα ίδια μας πιπιλάει και ο Καραμαν Αλής από το 2004 . Δεν μπορούν να καταλάβουν τελικά ότι το πρώτο κόμμα σε αυτές τις εκλογές είναι η ΑΠΟΧΗ . Στις προηγούμενες για το εθνικό κοινοβούλιο ήταν πάνω από 25% , δεν θυμάμαι ακριβώς .Ο Έλληνας πλέον ξέρει ότι από τις προμήθειες έχουν μερτικό όλα τα κόμματα , μιας και στις επιτροπές υπάρχουν κομματικά στελέχη από όλους , όχι για να κάνουν την καλύτερη επιλογή αλλά για να ξέρουν τι μίζα θα πρέπει να πάρουν κατ' αναλογία . Τα σκάνδαλα των τελευταίων ετών δεν βγήκαν από κανένα κόμμα αλλά από τον κόσμο του γράφει στο διαδίκτυο . Το ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έκανε σκάνδαλα όσα της ΝΔ είναι γιατίτα Blogsδεν είχαν τότε την ανάπτυξη που έχουν σήμερα , τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ είναι περισσότερα . Το 81 λέγαμε ότι από τα σκατά θα ψηφίσουμε αυτά που βρωμάνε λιγότερο , μέχρι τότε το ΠΑΣΟΚ ήτανε στην αντιπολίτευση και δεν ξέραμε πόσο βρωμούσε . Τώρα μας λέει ότι η επίσημη γλώσσα των Ελλήνων πρέπει να είναι η αγγλική , συνεχίζει να επιμένει η Διαμαντοπούλου και κανένας στο ΠΑΣΟΚ δεν βγαίνει να της πει ,τι μας λες μωρή κλώσα , αλλά υπάρχουν έλληνες που την ψηφίζουν και αυτήν και το ΠΑΣΟΚ , τι να πεις . Δεν βλέπω όμως να αντιδρούν και τα άλλα κόμματα του «ελληνικού κοινοβουλίου» . Βλέπετε το κέντρο αποφάσεων είναι ένα . Αυτό αποφασίζει πόσα κόμματα θα υπάρχουν σε κάθε χώρα . Ποια θα είναι τα δύο που θα εναλλάσσονται στην εξουσία και θα εκτελούν τις εντολές του και ποια θα είναι τα μικρά που και αυτά θα φωνάζουν σύμφωνα με τις εντολές του . Αντίδραση υπάρχει μόνο στο διαδίκτυο από τον κόσμο του . Και αυτόν τον κόσμο άρχισαν να φοβούνται τώραγιατί δεν μπορούν να τον ελέγξουν . Και ίσως αυτός ο κόσμος να αποτρέψει αυτό το αίσχος . Ας το ελπίσουμε .
Ιάσων Α