ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ blogs

Μας το έστειλε ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος και προφανώς το δημοσιεύουμε

Με αφορμή ορισμένα αναρτούμενα σχόλια σε διάφορα blogs, πάντα από αγνώστους (!) σημειωτέον...στις 3 τα ξημερώματα(!), ένα από τα οποία αναδημοσιεύσατε και σχολιάσατε , έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον Υποψήφιο Βουλευτή Αχαΐας Ν.Δ Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο και τη συνεργασία του στο Υπουργείο Παιδείας, ως Σύμβουλος του Υπουργού κ.Άρη Σπηλιωτόπουλου,από το Πολιτικό του Γραφείο, είναι ανάγκη να αναφερθούν τα εξής:

"Σκοπίμως και ανεπιτυχώς κάποιοι- ενίοτε ανορθόγραφοι προκλητικά – με περισσό κομπλεξισμό, αγνοούντες σκοπίμως την επαγγελματική πορεία αλλά και σφόδρα ενοχλημένοι από την πολιτική πρόοδο του κ. Τριανταφυλλόπουλου, επιχειρούν να τον πλήξουν πολιτικά με ψεύδη, εύκολα συμπεράσματα και μαύρη προπαγάνδα.

Όσοι ανεγκέφαλοι, παραπληροφορούν με πικρόχολα σχόλια περί δήθεν «αμάθειας και έλλειψης κατάρτισης, ώστε να είναι Σύμβουλος του Υπουργού Παιδείας», αγνοούν ηθελημένα ότι ο κ. Τριανταφυλλόπουλος έχει αναλάβει καθήκοντα Εντεταλμένου Συμβούλου του Υπουργού σε θέματα Δημοσιότητας και Προβολής στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» κι όχι επί παντός ζητήματος! Η επιλογή του από τον κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο τόσο στο Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης όσο και στο Παιδείας, πέραν του ότι αφορά τον ίδιο τον υπουργό, σχετίζεται πάντα με θέματα Επικοινωνίας και Πολιτικής Διαχείρισης σε σχετικούς τομείς των υπουργείων, που μόνο περιθώρια για βόλεμα και παχυλούς μισθούς δεν αφήνουν.
Το Βιογραφικό σημείωμα του κ. Τριανταφυλλόπουλου δεν «απεκαλύφθη» ως κάτι το μυστικό από τους όποιους σκευωρούς ξεσκονίζοντας κάποια γραφεία (!), αλλά αντιθέτως το βρήκαν αναρτημένο στο site του Πολιτευτή (εδώ) που ο καθένας μπορεί να αναγνώσει.
Για όσους δεν γνωρίζουν, τους ενημερώνουμε ότι ο κ. Τριανταφυλλόπουλος έχει ......

καταρτιστεί στην Επικοινωνία, τις Δημόσιες Σχέσεις και με Ανώτερες Σπουδές Δημοσιογραφίας, όταν στην Ελλάδα δεν υπήρχαν καν σπουδές επ' αυτών σε κάποιο Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ, φοιτώντας επί 3ετία σε δύο από τα καλύτερα - στις αρχές της δεκαετίας του '90 - Ιδιωτικά Κολέγια - (με Διευθυντή Σπουδών τον σημερινό Υφυπουργό Παιδείας κ. Ανδ.Λυκουρέντζο και καθηγητές σημερινούς υπουργούς όπως ο Πάνος Παναγιωτόπουλος , ο Άρης Σπηλιωτόπουλος κ.ά, Καθηγητές Πανεπιστημίων, γνωστούς Δημοσιογράφους κ.λ.π ).
Άλλωστε η συντριπτική πλειοψηφία – αν όχι όλοι – οι δημοσιογράφοι της Αχαΐας και της χώρας (συμπεριλαμβανομένων και των πολιτικών Θόδωρου Κασσίμη και Θοδωρου Ρουσόπουλου κ.ά ) δεν έχουν σχετική Πανεπιστημιακή εκπαίδευση.


Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος είχε μία 15ετή και πλέον επαγγελματική πορεία σε Μ.Μ.Ε της Αχαΐας, από απλός Ρεπόρτερ, Αρχισυντάκτης, Διευθυντής Σύνταξης μέχρι Γενικός Διευθυντής σε Μ.Μ.Ε . Οι λασπολόγοι παραλείπουν να τ’ αναγνώσουν όλα αυτά στο βιογραφικό του ή τα θεωρούν εύκολα για έναν αυτοδημιούργητο δημοσιογράφο.
ασχολίαστο!

Αν κάποιοι θεωρούν πως στην πολιτική και τη διοίκηση εν γένει, ο πανεπιστημιακός τίτλος (όποιος κι αν είναι αυτός), είναι το κλειδί, θα μπορούσαν κάλλιστα να δοκιμάσουν την τύχη τους στα κοινά και το δημόσιο βίο, αντιμετωπίζοντας κατά συνέπεια την κρίση του κόσμου. Τις ικανότητές του καθενός στην καθημερινή διαχείριση προβλημάτων την κρίνει ο κόσμος όπως και την αποτελεσματικότητά τους για όσα κάνουν.
Ο τόπος έχει ανάγκη από χρήσιμους, εργατικούς, τίμιους, βιοπαλαιστές και καθαρούς πολιτικούς ή δημόσιους λειτουργούς κι όχι απαραίτητα, μόνο και στείρα, από καθηγητές, φαρμακοποιούς, δικηγόρους, πολιτικούς μηχανικούς και άλλους τιτλούχους.(Οι ειδικότητες δεν αναφέρονται επικριτικά προς τους κλάδους αυτούς, αλλά ως σαν παράδειγμα). Οι τίτλοι είναι καλοί κι αν μη τι άλλο πνευματικά πολύτιμοι.Είδαμε διαχρονικά όμως τις αποδόσεις σπουδαγμένων πολιτικών ή golden boy! Άλλωστε στην πολιτική, ελάχιστοι είναι σε υπουργεία πάντα με γνώμονα τις σπουδές τους! Τότε θα είχαμε πάντα γιατρούς Υπουργούς Υγείας, Συγκοινωνιολόγους στο Υπ. Μεταφορών.Ή θα λέγαμε, τι δουλειά έχει ένας γιατρός στο Υπ. Τουρισμού ή ένας Διπλωμάτης στο Υπ. Υγείας, όπως για παράδειγμα οι σημερινοί, αν και καθ' όλα άξιοι και παραγωγικοί. Όταν λοιπόν κάποιοι τίτλοι κατέχονται από ανίκανους στη σκέψη και στη διάθεση προσφοράς, τότε ίσως να είναι καλύτεροι ακόμα και οι απόφοιτοι Δημοτικού ή Γυμνασίου!
Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι θορύβησε ορισμένους με την πρωτοφανή άνοδό του
στις βουλευτικές εκλογές του 2007, όπου υπετριαπλασίασε τους σταυρούς προτίμησης από 6.600 σε 21.000 περίπου, αποτέλεσμα του αγώνα του, μένοντας εκτός Βουλής για ελάχιστους σταυρούς προτίμησης. Αν αυτό ενοχλεί κάποιους εν’ όψει των επόμενων εθνικών εκλογών...αφήνεται
Για όλους τους δειλούς – αγνώστους - επικριτές του υπ.βουλευτή , ταιριάζει το γνωστότατο ...»όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!".