H " ΑΤΖΕΝΤΑ " σήμερα στα " Καφενεία " μας !!

Πως θα ψηφίσουν οι βουλευτές στην Βουλή για το Φαινόμενο Παυλίδη? Θα ψηφίσουν κατά συνείδηση? Θα ψηφίσουν για να μην πάμε σε εκλογές? Η Κυβέρνηση δεν θέλει να πάεισε διπλές? Το ΠΑΣΟΚ θέλει να πάμε σε διπλές? Τα μικρά κόμμτατα θέλουν και δεν θέλουν τις διπλές!?..

Παυλίδου συνέχεια επίσκηνής!..Δεκτό έγινε το αίτημα του ΠΑΣΟΚ για επανακλήτευση του κ. Αναστάσιου Παυλίδη, αδελφού του κ. Αριστοτέλη Παυλίδη, στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, καθώς και του επιχειρηματία Κλέαρχου Ρούτση!...

Τι γίνεται με την γρίπη των χοίρων? Ήλθε και στην Ευρώπη? Είμαστε έτοιμοι? ή δεν χρειάζεται να είμαστε? Το πλυσιμο των χεριών αρκεί ? Γιατί πάλι τόση αναταραχή ? Μήπως σε 2-3 μέρες ξεχαστει όπως και τα προηγούμενα?

Τι γίνεται με τις τιμές της αισχροκέρδeιας στα βενζινάδικα? Αυτό που επί 6 έτη που γίνεται και μας έχει κατασπαράξει δεν υπάρχει υπεύθυνος γιαυτήν την τρομερή κλεψιά? Το βαρέλι διεθνώς στα 45 δολλάρια και η τιμή στα Βενζινάδικα είναι αντίστοιχος με την τιμή που είχε διεθνώς το βαρέλι στα 126 δολλαρια ! Μιλάμε για την κλοπή του αιώνα ΝΑΙ ή ΟΧΙ?

Είναι ή ΟΧΙ ανόητη η Κυβέρνηση στα μέτρα που πέρνει για τα ταξι? Είναι και ΟΧΙ μόνο! Τους διπλασιάζει προεκλογικά το μέτρο! Τους επιτρέπει τους λεωφοριόδρομους! Σκέτη ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΙΟΣ στο 2009!!
diaporon-bl