ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΙ


Άμα δεν τόχεις, δεν τόχεις, ας έχεις και τον Θεό μπάρμπα. Και ας ψήνονται για ΤΑ ΝΤΟΥΚΙΑ της πολιτικής. Αυτοκτονημένοι είναι και δεν το έχουν πάρει είδηση. Έχουν από δίπλα και τους μυαλοφυγόδικους της επικοινωνίας και ενημέρωσης που τους παίζουν ρυθμούς και την έχουν ακούσει σωτήρες της Ελλάδας, αλλά ο ξένος παράγοντας δεν τσιμπάει από τέτοια. Ήταν σειρά του κοντού του ξανθού γένους Πούτιν να τον πουλήσει. Πάει και κείνη η πολυδιαφημισμένη ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική με τους αγωγούς και τη φιλία του ξανθού ομόδοξου λαού. Χοντρό το άδειασμα για την διαφημισμένη συνάντηση στη Σόφια του Έλληνα πρωθυπουργού με τον ρώσο ομόλογο του.
Ο Πούτιν δήλωσε ότι δεν χρειάζεται να παρίσταται εκεί και το θέμα έληξε έτσι. Οι Ρώσοι είχαν δείξει εδώ και καιρό τις διαθέσεις τους και ότι δεν μας έπαιρναν στα σοβαρά από τότε που ο στόλος τους ήρθε στα χωρικά μας ύδατα αλλά έκανε γυμνάσια με το τουρκικό ναυτικό(!!!), στη συνέχεια άνοίξε σοβαρή συζήτηση με τους Τούρκους για να τους βοηθήσει να φτιάξουν πυρηνικό εργοστάσιο, ενώ έχουν παγώσει οι συζητήσεις τους με τη χώρα μας για τους αγωγούς φυσικού αερίου. Μα αν ο κύριος πρωθυπουργός έχει τέτοιους φίλους τί τους θέλει τους εχθρούς;… Δεν του είπαν ποτέ οι διπλωματικοί του σύμβουλοι ποιος ήταν ο ρόλος της Ρωσίας έναντι της χώρας μας;.
Σε όλους τους αιώνες ιστορικής ύπαρξης της η Ρωσία ποτέ δεν υποστήριξε τα δικαιώματα της Ελλάδας και όποτε τη χρειαστήκαμε. Η υποστήριξη της ήταν μόνο θεωρητική που δεν υλοποιήθηκε ποτέ στην πράξη. Άλλωστε το όραμα του Πανσλαβισμού οι Ρώσοι δεν το έχουν εγκαταλείψει ποτέ. Πάντα επιβουλεύονται παρασκηνιακά το Οικουμενικό Πατριαρχείο και το Άγιο Όρος, και θα συνεχίσουν να το κάνουν όσο δεν έχουν το πρωτείο. Ας μη γελιόμαστε. Και καλά δεν ήξερε ο Έλληνας πρωθυπουργός τον ιστορικό ρόλο της Ρωσίας έναντι μας, δεν ρώταγε όμως;. Οι Ρώσοι ήταν φιλέλληνες όσο σύμβουλοι τους ήταν οι Φαναριώτες, από τη στιγμή που εξέλιπαν οι Φαναριώτες, εξέλιπαν και οι λόγοι να μας υποστηρίζουν. Αντίθετα έχουν πολλούς λόγους να μας εντάσσουν στις μη φιλικές τους δυνάμεις.
ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ