Η ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΉ ΒΛΑΚΕΙΑ.

Του Δρ. Κώστα Μυγδάλη αρχιτέκτονα μηχανικού.

Γράφω αυτές τις γραμμές για ένα θέμα το οποίο θεωρώ σοβαρό, αυτό της κουκούλας και τα μέτρα που αποφάσισε να πάρει η κυβέρνηση για την χρήση της, μετά από φαεινή εισήγηση του κ. Καρατζαφέρη.
Λοιπόν σε χθεσινή δημοσκόπηση φέρονται οι ερωτηθέντες πολίτες 65% υπέρ των μέτρων της κυβέρνησης για τον περιορισμό, φαντάζομαι όχι για την εξάλειψη , της χρήσης της κουκούλας και όλοι αναμένουμε να δούμε πως ο νομοθέτης θα διατυπώσει στο όποιο κείμενο νομοθετικού περιεχομένου, την βούληση αυτή της κυβέρνησης την οποία στηρίζουν Ν. Δ και ΛΑ.Ο.Σ
Οι υπερασπιστές του μέτρου έσπευσαν τις μέρες αυτές με παραδείγματα και με ιστορικές αναφορές να μας εξηγήσουν την δημοκρατική βάση του, αλλά και με παραπανίσια αφέλεια, να αναδείξουν το ηρωικό στοιχείο εκείνων που με καλυμμένα τα πρόσωπα καταστρέφουν τις ξένες περιουσίες, εκφράζοντας έτσι την αντίθεσή τους στα μέτρα της κυβέρνησης ή σε τι άλλο δεν γνωρίζω.
Δεν χωρεί βέβαια καμία απολύτως αμφιβολία πως η παρούσα κυβέρνηση με τις πρακτικές της και κυρίως με την απραξία της τρελαίνει κόσμο και ίσως να τρέλανε και αυτούς τους πιτσιρικάδες που σπάνε και χαλάνε την περιουσία του κοσμάκη στην Αθήνα.
Πέραν του γεγονότος ότι ο κάθε........
πολίτης καταδικάζει αυτές τις πράξεις και ζητάει από το κράτος, δηλαδή από την κυβέρνηση και την πολιτική και φυσική ηγεσία της αστυνομίας να παρέμβουν και να προστατεύσουν την περιουσία των πολιτών, να συλλάβουν τους βάνδαλους δράστες και να τους παραπέμψουν στην δικαιοσύνη, πέραν αυτού, δεν είναι δυνατόν να εμφανίζεται ο υπουργός Δικαιοσύνης και για να υπερασπισθεί το ηλίθιο και επικίνδυνο, όχι για την Δημοκρατία αλλά για την νοημοσύνη μας, αυτό μέτρο, λέγοντας ότι τα παιδιά του Πολυτεχνείου και της Νομικής πάλευαν ενάντια στην χούντα χωρίς κουκούλες.
Και οι στυλοβάτες του ΛΑ.Ο.Σ κόμμα με στελέχη παλαιάς δημοκρατικής παράδοσης, να ενθυμούνται τους κουκουλοφόρους – καταδότες της κατοχής.
Με τέτοια που ακούμε πολύ φοβούμαι ότι και όλοι εμείς, ήρεμοι και φιλήσυχοι πολίτες που καταδικάζουμε και αρνούμαστε έστω και να συζητήσουμε τέτοιου είδους παραβατικές συμπεριφορές των κουκουλοφόρων και όλοι αυτοί που ψήφησαν κατά 65% υπέρ των μέτρων, αρνούμενοι κατ΄ ελάχιστο, έστω και σηγμιαίως να δραστηριοποιήσουν τον κοιμισμένο τους εγκέφαλο και να θυμηθούν την παροιμία που λέει ότι: « της κοντής ψ..λης οι τρίχες της φταίνε», όλοι εμείς που απαρτίζουμε την χορεία των φιλήσυχων πολιτών, τελικά θα σαλτάρουμε τελείως.
Μα είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα και να λαμβάνονται τέτοια μέτρα για την εξάλειψη και σύλληψη των παρανομούντων κουκουλοφόρων?
Δεν σκέφτονται οι φωστήρες αυτής της ανεγκέφαλης κυβέρνησης, πως όποιος πολίτης αποφασίσει να μπει στον κύκλο τέτοιων παράνομων πράξεων, όπως αυτή της καταστροφής ξένης περιουσίας, αναλαμβάνει όλα τα ρίσκα απέναντι στον νόμο?
Γνωρίζει ότι διαπράττει ένα βαρύ πλημμέλημα ή έγκλημα, δεν ξέρω πως χαρακτηρίζεται, το οποίο επισύρει βαριές ποινές.
Την κουκούλα τώρα θα σκεφτεί που θα την απαγορεύσει η νεοδημοκρατική βλακεία? Μα πάμε καλά?
Δηλαδή αυτός που θα πει
«-πάω να σπάσω» , θα πει συγχρόνως
« Α!! Απαγορεύεται η κουκούλα και να μην την φορέσω!!!!».
Πως την έχουν δει όλοι αυτοί που συνέλαβαν και υπερασπίζονται το μέτρο?
Είναι λοιπόν λογική και αναμενόμενη η αντίδραση της «δημοκρατικής αντιπολίτευσης», τον όρο τον είχα ξεχάσει και δεν τον χρησιμοποιούσα εδώ και πάρα πολλά χρόνια, τον ανασύρω όπως σκόπιμα από το πενιχρό ιστορικό μου αρχείο για το συγκεκριμένο θέμα το οποίο με έχει ενοχλήσει εξαιρετικά. Αντίδραση σύσσωμη προκειμένου να υπερασπισθεί την νοημοσύνη μας αλλά και να καταδείξει πως το μπάχαλο στο οποίο έχει περιπέσει η αστυνομία με τις θαυμαστές πρακτικές, αλλοίμονο, της κυβέρνησης, είναι ο λόγος που φτάσαμε σε αυτό το χάλι ώστε μια χούφτα περιθωριακοί νεαροί να αναστατώνουν την ζωή στο κέντρο της πρωτεύουσας και κανένας απολύτως άλλος
http://respentza.blogspot.com