Ενα ονειρο ηταν και τελειωσε.ΠΑΟ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1-2

Ενα ονειρο ηταν και τελειωσε. Η Βιγιαρεαλ εδειξε πως πρεπει να ειναι οι ομαδες. Και αυτο ειχε φανει απο το πρωτο ματς οταν επαιξε ενα διαβολεμενο α' ημιχρονο και ο Παναθηναικος ειχε διασωθει απο μια συντριβη.
Ο Ιμπαγασα στο 49' και Γιορεντε στο 70' τα γκολ της Βιγιαρεαλ και ο Μαντζιος στο 55' το γκολ του Παναθηναικου.

Απο αυριο αρχιζει η επομενη μερα. Ο Παναθηναικος εκτος πλεον ολων των στοχων του και με πολλα προβληματα μπροστα του που πρεπει να τα βαλει σε μια σειρα για λυσιμο. Οι επομενοι 6 μηνες ειναι η μεγαλη ευκαιρια του Παναθηναικου να ανασυνταχθει, να βαλει τα πραγματα κατω, να εντοπισει τις αδυναμιες του και τα λαθη του, να κανει διορθωτικες κινησεις προς καθε κατευθυνση και καθε προσωπο ανεξαιρετως. Αν και φετος οΠαναθηναικος δεν κατορθωσει να οργανωθει και να κανει εκεινες τις διορθωτικες κινησεις που επιβαλλονται, τοτε θα ειναι ολοι αξιοι της τυχης τους και θα διασυρουν την ομαδα στο επακρον. Ουδεμια δικαιολογια πλεον θα υπαρχει. Ο χρονος ειναι υπεραρκετος, χρηματα υπαρχουν, πειρα απ' ολους τους ερασιτεχνες αποκτηθηκε (Πατερας, Αντωνιου, Τεν Κατε), μενει τωρα να αποδειξουν οτι θελουν το καλο του Παναθηναικου. Αλλιως θα υποστουν τις συνεπειες.

Πρωτιστα βεβαιως πρεπει να κατακτησουν τη δευτερη θεση και πρεπει να φτυσουν αιμα γι'αυτη, διοτι δεν θα ειναι ευκολο με εναν ιδιαιτερα σταθερο φετος ΠΑΟΚ.

.GREENPOWERPAO.BLOGSPOT.COM