42χρονος ασέλγησε στην οκτάχρονη φίλη των παιδιών του


Σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου κατ' εξακολούθηση και κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας για την οποία κατηγορείται 42χρονος οικογενειάρχης από το Μενίδι.

Ο 42χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Αχαρνών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 42χρονος κάλεσε ένα κοριτσάκι 8 ετών στο σπίτι του, καθώς ήταν φίλη με την μια από τις κόρες τους, για να παίξει με τα ανήλικα παιδιά του, τα οποία όμως απουσίαζαν. Εκεί ο 42χρονος ασέλγησε κατ' επανάληψη πάνω στο κοριτσάκι, ενώ και στο παρελθόν είχε κάνει το ίδιο σε βάρος της. Σύμφωνα με την μαρτυρία της μικρής, για να πετύχει το σκοπό του της έδειχνε φωτογραφίες και βίντεο παιδικής πορνογραφίας που είχε στο κινητό τηλέφωνό του. Ο 42χρονος φαίνεται ότι ασελγούσε εις βάρος της ανήλικης εδώ και ένα χρόνο, βιντεοσκοπώντας και φωτογραφίζοντάς το.

Οι αστυνομικοί σε έρευνα που έκαναν παρουσία εισαγγελέα στο σπίτι του συλληφθέντος κατέσχεσαν δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές που εκτιμάται ότι περιέχουν υλικό παιδικής πορνογραφίας και το κινητό τηλέφωνο, τα οποία μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας για εξέταση.


Πηγή Ημερησία