ΜΠΑΤΣΟΙ Ή ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ?


Και μόλις είχε αρχίσει ο κόσμος να τους κοιτάζει με συμπάθεια και κατανόηση λόγω του άνανδρου χτυπήματος του νεαρού συναδέλφου τους. Είχε δεύτερες σκέψεις για το κατά πόσο τους είχε αδικήσει με την κριτική του για τις προκλητικές και ποικιλώνυμες συμπεριφορές τους απέναντι στην Ελληνική κοινωνία. Έκανε την αυτοκριτική του και θέλησε να έχει μια καλύτερη επικοινωνία μαζί τους. Και με το που γέμισε η καρδάρα της δώσανε μια κλωτσιά και πάει το γάλα.

Υπήρξαμε μάρτυρες χθες, από τις τηλεοράσεις μας, των αποδοκιμασιών που δέχτηκε ο Αρχιεπίσκοπος από μια μεγάλη ομάδα αστυνομικών, όταν πήγε να επισκεφθεί τον 21χρονο αστυφύλακα στο νοσοκομείο. Ποιόν αποδοκίμασαν τον Αρχιεπίσκοπο, τον φίλο τους, τον συμπαραστάτη τους, αυτόν που ποτέ δεν τους εναντιώθηκε!!!. Τέτοια νοοτροπία, τέτοιο ρεζιλίκι. Αυτή είναι η νοοτροπία της ζαρντινιέρας, των βασανισμών μέσα στα αστυνομικά τμήματα αθώων, των εξευτελισμών πολιτών, του να πουλάνε μούρη και να δίνουν ξύλο στα παιδιά και στις γυναίκες, του να εκτελούν παιδιά.

Ποια είναι η διαφορά τους από τους αλήτες κουκουλοφόρους που πηγαίνουν και βεβηλώνουν ναούς και προβάλουν το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων;. Σε τι τους έφταιξε ο Αρχιεπίσκοπος;. Γιατί αυτή η απρόκλητη χυδαία συμπεριφορά τους στο πρόσωπο του;. Επειδή δεν τολμούν να κάνουν τα χθεσινά στην πολιτική και αστυνομική τους ηγεσία στράφηκαν εναντίον του Αρχιεπισκόπου ως μορφή εξουσίας;. Αν σκέφτονται έτσι είναι βαθιά νοσηρή και αντικοινωνική η σκέψη τους.

Για άλλη μια φορά μας βάζουν στο δίλημμα αν θα πρέπει να τους λέμε Μπάτσους ή Αστυνόμους?. Ας δείξουν σωστή συμπεριφορά και ας ζητήσουν συγνώμη από τον Αρχιεπίσκοπο και για μας θα είναι και πάλι αστυνόμοι.

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ