Λέξεις με παπιγιόν για το αίμα στην Παλαιστίνη


Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος


Με εξοργίζει να μηρυκάζω λέξεις και έννοιες φθαρμένες από την μεταχείριση τους στα στόματα των αιμοβόρων γραβατών. Πως τάχα θρηνούν γιατί στην Μέση Ανατολή το σφαγείο πάλι άνοιξε τις πόρτες του και ο χασάπης της περιοχής έπιασε δουλειά. Με θυμώνουν τα κροκοδείλια δάκρυα του διεθνούς πολιτικού κατεστημένου που κυλούν πλάι στο αίμα ενός κατακρεουργημένου λαού νερώνοντάς το. Με αγριεύει η επιχείρηση ένδυσης των Παλαιστινιακών οιμωγών από λέξεις με τα παπιγιόν της Ευρωπαϊκής Ελίτ.

Με πνίγει σαν κόμπος στον λαιμό ο βέβηλος συμψηφισμός των αποτελεσμάτων από την χρήση της Παλαιστινιακής αυτοσχέδιας κροτίδας με την Αμερικανικής προέλευσης Ισραηλινή βόμβα που χρόνια τώρα καταξεσχίζει τις σάρκες ενός βασανισμένου και υπόδουλου λαού.

Αυτοκαταστρέφομαι έτσι όπως θαρρώ ο καθένας από εμάς επειδή ο θυμός του αδυνατεί να εκφραστεί με πράξεις ουσιαστικές και καθημερινά εξαντλείται σε άνευρες θεωρητικής συμπαράστασης δηλώσεις που ελάχιστα απέχουν από τον διπλωματικά διατυπωμένο ευρωπαϊκό φιλελληνισμό των προεπαναστατικών μας χρόνων την ίδια στιγμή που ο αιμοσταγής Ιμπραήμ σφάγιαζε στον Ελληνικό πληθυσμό της Πελοποννήσου. Όχι λοιπόν. Αφού το Ευρωπαϊκό κατεστημένο συνεργεί στρέφοντας τις πλάτες του στο έγκλημα αυτό και η Ελληνική κυβέρνηση περιορίζεται σε είκοσι τόνους δημοσιοσχεσίτικες ασπιρίνες πνίξτε τα sites του χασάπη στο αίμα της οργής σας. Δηλώστε του απροκάλυπτα πως όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται, επαναλαμβάνεται ως φάρσα μόνο και μόνο για να αποδειχτεί ότι:


Το θύμα που μετασχηματίζεται σε θύτη απλώς αντιγράφει τον δικό του για να αποδειχθεί τελικά ότι εκείνος δεν υπήρξε αρκούντως αποτελεσματικός!!!!!! Ε, λοιπόν αυτό κατάφεραν οι Ισραηλινοί. Να συνταχθεί η ανθρωπότητα όλη στην άποψη πως τόσο ο Χίτλερ όσο και ο Στάλιν ως προς αυτό ήταν ανεπαρκείς!!!!


Και για του λόγου το αληθές δεν θα προσφύγω σε ιστορικές υπομνήσεις της σφαγής των Παλαιστινιακών στρατοπέδων Σάντρα και Σατίλα από τα ενεργούμενα του Νταγιάν Λιβανέζους φαλαγγίτες, την οποία είχα καταγράψει δημοσιογραφικά, αλλά στο να σας παρουσιάσω τον χάρτη της περιοχής, αρχής γενομένης από το σωτήριο για τους Ισραηλινούς έτος 1946. Κάθε σπιθαμή χαμένης Παλαιστινιακής γης ισοδυναμεί με χιλιάδες Παλαιστινιακές ζωές. Μετρήστε τις αν θέλετε. Νιώστε τις αν μπορείτε.


Ευγένιος Ανδρικόπουλος

eandrik@otenet.gr