Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕΛΙΤΟΣ ΤΟΥ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ?

Η χθεσινές εξελιξεις στον Παναθηναικο με την κοινη ανακοινωση Βαρδινογιαννη-Βγενοπουλου μορφοποιει πλεον μια διαφαινομενη δυσαρεσκεια της διοικησης στον Τεν Κατε και το μεχρι τωρα εργο του . Απο τη μια λενε οτι τον στηριζουν και ολα βαδιζουν συμφωνα με τα σχεδια, απο την αλλη τον κατηγορουν εμφανως οτι δεν χρησιμοποιει ολο το υπαρχον υλικο, να μην ασχολειται με τη διαιτησια και οτι οι μεταγραφες ειναι συλλογικο εργο και οχι του Αντωνιου προτασσοντας ετσι μια ασπιδα στον τεχνικο Δ/ντη, στη απο καιρο λανθανουσα κοντρα του με τον Ολλανδο. Διευκρινιζουν δε οτι οι μεταγραφες που θα γινουν θα ειναι διαθεσιμων παικτων που κατω απο τις δυσκολες περιστασεις των χειμερινων μεταγραφων θε βρεθουν ελευθεροι . Με αλλα λογια η απαιτηση του προπονητη για τρεις αριστεροποδαρους παικτες εναν σε καθε γραμμη πιθανοτατα δεν θα πραγματοποιηθει.

Μετα απο αυτο το εμφανες αδειασμα του Τεν Κατε οι εξελιξεις θα τρεξουν ραγδαια και το ερωτημα ειναι θα μπορεσει ο Τεν Κατε να ανεχθει μια διαφαινομενη υποτιμηση του? Εχοντας βαλει ηδη σε δοκιμασια τις σχεσεις του με τους παικτες λογω της ευερεθιστης συμπεριφορας του και λογω των προσωπικων προτιμησεων προς ορισμενους παικτες, αλλα και με τον Αντωνιου λογω μεταγραφων, θα βρεθει σε δυσκολη θεση αν χασει και την εκτιμηση της Διοικησης. Επι πλεον απο αποψεως αποδοσεως του ως προπονητη η 5μηνη προσφορα του δεν εχει αποδειξει οτι ειναι και ο καταλληλοτερος για τη θεση αυτη. Ο Παναθηναικος ενισχυμενος το καλοκαιρι με αρκετους παικτες αν και οχι με τους καλυτερους, ειχε εν τουτοις μια πληθωρα εναλλακτικων λυσεων στις οποιες θα μπορουσε να στηριχθει ο Τεν Κατε και θα μπορουσε να δημιουργησει μια αξιολογη ομαδα αν και η ελλειψη κεντρικων αμυντικων και ενος επιτελικου χαφ ηταν μια τροχοπεδη στο σκοπο αυτο. Η ομαδα χανοντας μεσα στο γηπεδο της απο κατωτερες βαθμολογικα ομαδες και μη κερδιζοντας κανενα ντερμπυ, εδειξε οτι μεσα στο πενταμηνο μεχρι τωρα δεν παταγε σωστα και δεν εδειξε κατι που θα διαφοροποιουσε την αποδοση της ομαδας απο αυτη της περυσινης. Μια εμμονη σε αποκλεισμο ορισμενων παικτων, ελλειψη αγωνιστικου συστηματος μεχρι τη μεση του α' γυρου, επιμονη να παιζει η ομαδα με ενα φορ οπου ο καθενας σημαδευε το κεφαλι του με καμιναδες, αδυναμια να αλλαξει τη πορεια ενος αγωνα οταν η ομαδα παραπαταγε, περιεργες και αχρηστες αλλαγες στο 80', βαζοντας παικτες σε θεσεις που δεν εχουν παιξει και αλλα πολλα, συνεθεσαν ενα μωσαικο λανθασμενων επιλογων για τις οποιες εγωιστικα επεμενε κανοντας κακο στην ομαδα και ελαχιστοποιωντας τις προσδοκιες για εξελιξη αναλογη του ονοματος του συλλογου και της πορειας του στο Ελληνικο πρωταθλημα.

Εν τουτοις μια συγκυριακη καλη πορεια στην Ευρωπη κανοντας 3 καλες εμφανισεις και λογω αδυναμιας των φαβορι του ομιλου να ανταπεξελθουν σε αυτο το ρολο........

Διαβάστε την συνέχεια στο WWW.GREENPOWERPAO.BLOGSPOT.COM