Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ

Πόσο άρρωστο μπορεί να είναι ένα ανθρωπόμορφο που παρακολουθεί από τον υπολογιστή του ένα μωράκι 3 μηνών να το βιάζουν, εκείνο να ουρλιάζει, και το ανθρωπόμορφο να ηδονίζεται και να δηλώνει άνθρωπος του Θεού φέρων το ιερατικό σχήμα;.

Τί είδους διαστροφή ωθεί κάποιον που γεννήθηκε άνθρωπος να ξεπερνά τα όρια της σοφής φύσης και να προβαίνει σε πράξεις που το χειρότερο θηρίο της φύσης δεν κάνει;. Πού βρίσκονται οι γονείς των παιδιών να τα προστατέψουν;. Πού είναι η γειτονιά που ξέρει και δεν μιλάει παρά μόνο στην τηλεοπτική κάμερα για να περιγράψει ότι το κτήνος είναι ένας σοβαρός οικογενειάρχης, εξαιρετικός επιστήμονας, ενάρετος άνθρωπος και υγιής (!!!)πολίτης… Δεν τα παρακολουθούμε κάθε φορά στην τηλεόραση, που όλοι προσποιούνται ότι δεν ξέρουν, δεν άκουσαν, δεν είδαν, αλλά τον καλό – κακό- τους λόγο θα τον προσθέσουν υπερασπιζόμενοι τον διεστραμμένο γείτονα τους .

Σημεία και τέρατα της αρρωστημένης εποχής μας. Αθώες αγγελικές ψυχούλες που βρωμίζονται από την ψυχική κόπρο ευυπόληπτων πολιτών (τρομάρα τους) και γίνονται έρμαια μιας ανελέητης βιομηχανίας θεάματος – όπως είναι η παιδική πορνογραφία- που βγάζει εκατοντάδες δισεκατομμύρια από την ηλεκτρονική αποτύπωση της κτηνωδίας πάνω στα κορμάκια τους, με πελάτες τους σιχαμερούς παιδόφιλους.

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ