Είναι Συμπτώσεις

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Παρασκευή βράδυ εννέα με δέκα και από τον παγκοσμίου.. «κύρους» ΚουροΧατζηνικολάκειο ραδιοσταθμό real fm. Ο παρουσιαστής.. Γιώργος (!) έχει ανοίξει γραμμές επικοινωνίας με τους ακροατές του σταθμού και οι πρώτοι του πελάτες είναι αστυνομικοί που αμέσως μετά το ξυλοφόρτωμα επί δικαίων και αδίκων κατά τις ολοήμερες διαδηλώσεις κλαψουρίζουν χορωδιακά για τα κοινωνικά δεινά στα οποία τους έχουν υποβάλλει οι κακοί διαδηλωτές!.

*αστυνομικός: Θα πρέπει κάποτε να λήξει αυτή η ιστορία. Δουλεύουμε εικοσιοκτώ ώρες συνεχώς γιατί τα κόμματα πολιτικοποιούν κάποια τσογλάνια από τα δεκάξη τους!!!

*παρουσιαστής: Πείτε τα, συμφωνεί(!) γιατί και εμείς οι δημοσιογράφοι(J) αυτά λέμε και δεν μας ακούει κανείς!!!

Παρασκευή βράδυ δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού alter. Συζητητές οι Ντινόπουλος (ΝΔ) Παπουτσής (ΠΑΣΟΚ) Στρατούλης (ΣΥΡΙΖΑ) και Γεωργιάδης (ΛΑΟΣ).

*Παπουτσής. Η νεολαία διεκδικεί και οφείλουμε να την αφουγκραστούμε..

*Στρατούλης. Είναι ηθική και πολιτική υποχρέωσή μας η συμπαράσταση στην αγωνιζόμενη νεολαία.

*Γεωργιάδης. Να σταματήσετε τις 254 διαδηλώσεις τον χρόνο γιατί εδώ δεν ξέρουμε αν αύριο θα πληρωθούν οι συντάξεις και οι μισθοί!

Πόσο Πρετεντέρης θα πρέπει να είναι κάποιος όταν διαπιστώνει πως η έξοδος των νέων από το σπίτι θα πρέπει να ταυτίζεται με μια υγιεινή βόλτα στα φραπεδομάγαζα και όχι με το αύριό τους που από καταβολής κόσμου πολιτικά ορίζεται, ή πόσο Πλεύρης θα πρέπει να είναι ένας άλλος που συνδέει αυθαίρετα την επικείμενη αδυναμία καταβολής των μισθών και των συντάξεων με τους διεκδικητικούς αγώνες των νέων και όχι με τα κυβερνητικά θρησκευτικά και επιχειρηματικά λαμόγια που έχουν καταληστέψει τον τόπο;

Ευγένιος Ανδρικόπουλος

eandrik@otenet.gr