" Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΓΕ ΠΛΑΚΑ "


Γράφει
O DIAPORON - BaggeLis

Η αξέχαστη αυτή ταινία των Κ.Καραγιάννη και του Γ. Λαζαρίδη με τον Δ. Κωνσταντάρα , οπου ενας απαράμιλλος τύπος τα είχε όλα και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να κάνει φάρσες, φαίνεται οτι εξακολουθεί να εμπνέει την Κυβέρνηση! Διαφορετικά πως μπορεί κάποιος που δεν ζει στα ΛΑΓΟΥΜΙΑ να εξηγήσει αυτά που βλέπει και ακούει σήμερα απο τους Κυβερνώντες........αλλά και απο τους γιομάτους προβλήματα οπαδούς της!


Ενω η χώρα γλιστράει καθημερινά στην ακυβερνησία εδώ και τέσσερα χρόνια η Ν.Δ. του Κ. Καραμανλή έχει πετύχει κάτι το ανεπανάληπτο ,εχει τελειοποιήσει την πολιτική τέχνη τού να μετατρέπει τα δικά της προβλήματα σε προβλήματα του ΠΑΣΟΚ....στέλνωντας τους φτωχούς ψηφοφόρους της στα λαγούμια απο το φόβο μην ξυπνήσουν και τους χάσει ! και οι κακόμοιροι όταν βγαίνουν απο αυτά για να δουν λίγο ήλιο προσπαθούν κολλημένοι να εξηγήσουν τα ανεξήγητα προκαλώντας οίκτο !!

Το κακό ξεκίνησε με τη διαβόητη απογραφή. Συνεχίστηκε την άνοιξη του 2004, στους Ολυμπιακούς Αγώνες δυσφημώντας την προετοιμασία τους επί ΠΑΣΟΚ. Το ιδιο βιολί στο- καραμπινάτο- σκάνδαλο των ομολόγων, το «σύστημα Ν.Δ.» πέταξε τα σκουπίδια στην αυλή της Χαριλάου Τρικούπη. Τον Αύγουστο του 2007, χρέωσε τις ανεξέλεγκτες πυρκαγιές, σε εμπρηστές υποκινούμενους από το ΠΑΣΟΚ. Στην υπόθεση Ζαχόπουλου, η συντηρητική παράταξη ζήτησε να λογοδοτήσουν οι υπουργοί Πολιτισμού της προηγούμενης δεκαετίας. Η ΜΕΘΟΔΟΣ εφαρμόζετε τώρα και στο Βατοπέδιο!!.


Ωραία κύριοι για ολα φταίει το ΠΑΣΟΚ . Δέχομαι δεν το ξέρατε και τάξατε λαγους με πετραχίλια την πρώτη τετραετία ! Την δεύτερη τετραετία όμως !? από που παραλάβατε ? -απο τον εαυτόν σας !Και αυτός σας ξεγέλασε και Ενα χρόνο μετά το μπάχαλο στα Νοσοκομεία ,στην Λαθρομετανάστευση, στην Αισχροκέρδια, στην Ανεργία ,στα Ταμεία, στην Δημόσια Διοίκηση και σε ολα συνεχίζεται ....


Την ίδια στιγμή που τα παλαιότερα των στελεχών σας - φίλοι σας - και οπαδοί σας ,όπως ΡΙΖΟΣ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ-ΜΑΝΩΛΗΣ-ΠΟΥΠΑΚΗΣ-ΤΡΑΓΚΑΣ- ΧΑΤΖΙΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΑΥΤΙΑΣ-ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΑΤΟΥΛΗΣ επώνυμα σας κράζουν ! και μόνο κάποιοι ελάχιστοι οπαδοί σας τυφλωμένοι από την κομματική εμπάθεια μάταια προσπαθούν χωρίς επιχειρήματα, υβρίζοντες τους πάντες και τα πάντα να σας υποστηρίζουν !!!!

Το ανέχεστε ? Δικαίωμα σας . Ομως σας υπευθυμίζω οτι εκτός απο την κομματική ταυτότητα υπάρχει και η ΕΘΝΙΚΗ ! ταυτότητα κύριοι !


Αν Και αυτό το χετε ξεχάσει ?? Τότε είσαστε άξιοι της τύχης!!!!