ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΜΕ?


Αφορμη γι'αυτα που θελω να πω ειναι η ασταθεια που δειχνει η ομαδα στο παιγνιδι της και εκει που κερδιζει ανετα τη Βρεμη στη Γερμανια η την Ιντερ στην Ιταλια χανει απο τον Εργοτελη στο ΟΑΚΑ, η φερνει ισοπαλια με τον Ηρακλη εντος εδρας η τρομαζει τους οπαδους της με ενα κακο α΄ημιχρονο με τον Πανσερραικο που αν δεν εμπαινε το γκολ στο 45' και με δεδομενη τη κατασταση του γηπεδου και της βροχης θα μπορουσε καλλιστα να σημανει ενα ακομη αρνητικο αποτελεσμα εντος εδρας.

Η ολη κατασταση εχει εξελιχθει σε ενα μεγαλο γριφο και θελω να πιστευω οτι το φρεναρισμα και τα σκαμπανεβασματα της ομαδας οφειλονται κυριως σε ψυχολογικους λογους. Το θεμα ειναι ποιος θα λυσει αυτο το γριφο, αν και φαινεται οτι ειναι αργα για φετος εκτος αν ο Ολυμπιακος αρχισει τα παραπατηματα και εμεις φυσικα δεν χασουμε κανενα αγωνα πραγμα που φανταζει πολυ, μα πολυ δυσκολο.

Για τον Τεν Κατε ειμαι πολυ επιφυλακτικος και το εχω δηλωσει εξ αρχης, και μερικες αξιολογες νικες που εγιναν κυριως στην Ευρωπη δεν με εχουν πεισει οτι οφειλονται σ'αυτον, οπως μας πιπιλιζουν τα ΜΜΕ και ορισμενοι οπαδοι μας. Μετα απο τοσο καιρο η ομαδα επρεπε να ρολαρει σαν καλοκουρδισμενη μηχανη και τα παιγνιδια ειδικα με τις μικροτερες ομαδες να κερδιζονται αβιαστα και ακουραστα. Αντιθετως γινονται τραγικες και ανεξηγητες γκελες και οταν κερδηθουν παιγνιδια εστω και με δυσκολια, ο Ολλανδος αναγαγεται σε μαιτρ της προπονητικης..................

Διαβάστε την συνέχεια στο http://greenpowerpao.blogspot.com