Η σφαίρα καρφώθηκε στη Δημοκρατία

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος


Η σφαίρα που δολοφόνησε τον έφηβο των Εξαρχείων πράγματι εξοστρακίστηκε! Για να σφηνωθεί στην συνέχεια βαθιά στην καρδιά του δημοκρατικού μας λαού και να τον αναστήσει από το πολιτικό του κώμα. Το αποδεικνύουν οι αντιδράσεις του που μοιάζουν με όσους εγέρθηκαν από ύπνο βαθύ. Τον ύπνο του δικαίου που πίστεψε πως οι από εγκληματική ανικανότητα εβδομήντα πυρπολημένες ψυχές της Ηλείας, θα ήταν και τα μοναδικά θύματα της αγοραίας κυβέρνησής του.


Εκείνο που πέραν της εν ψυχρώ εκτέλεσης ενός εφήβου το μοναδικό αμάρτημα του οποίου ήταν πως μαχόταν τους υπαίτιους του κοινωνικού και οικονομικού του αποκλεισμού, αφυπνίζει οδυνηρά τους εν αδρανεία εγκεφάλους και εξοργίζει δραματικά τις εν υπνώσει συνειδήσεις, είναι η αντιπολίτευση. Η αντιπολίτευση που από την στιγμή της δολοφονίας και ως τα σήμερα έχει εξαφανιστεί δείχνοντας πως δεν έχει καμιά επαφή με το περιβάλλον και τους κοινωνικούς κινδύνους που κυοφορούνται από την δολοφονία αυτή. Χαμένος στο άπειρο ο Γιώργος Παπανδρέου. Στους πολιτικούς βυζαντινισμούς του ο κατά τα υπόλοιπα λαλίστατος υπαρχηγός του Βενιζέλος, κρυμμένος ο Κώστας Λαλιώτης, στον κόσμο του ο Αλαβάνος στα game boy του ο Τσίπρας και στο πουθενά το ΚΚΕ της Αλέκας Παπαρήγα που αντιλαμβάνεται ως εχθρική ενέργεια μόνο εκείνη που στρέφεται κατά των εγγεγραμμένων μελών του.


Ένα Ελληνόπουλο δολοφονείται και οι μόνοι που αντιδρούν είναι οι σύντροφοί του διεθνώς..
Μια επίσκεψη στις ιστοσελίδες τους θα σας ανατρίχιαζε με την μορφή που κατ’ αυτούς οφείλει να πάρει η εκδίκηση για τον αναίτιο θάνατό του. Ούτε αυτή την απόσταση που χωρίζει τα πλήκτρα μεταξύ τους δεν μπήκαν στον κόπο να διανύσουν οι γραφειοκράτες των κομματικών επιτελείων προκειμένου να αντιληφθούν την επικινδυνότητα της κατάστασης έτσι όπως διαμορφώθηκε. Στον πολιτικό νιρβάνα τους. Έτσι κι αλλιώς η κυβέρνηση ισοπεδώνεται δίχως να έχει χρεία του δικού τους πολιτικού οδοστρωτήρα. Γιατί να το ρισκάρουν και ποιος να το ρισκάρει; Τι ξέρουν όλοι αυτοί από αποκλεισμούς; Πότε τους γνώρισαν τα σημερινά golden boys που τους έχουν πλαισιώσει; Πότε αγχώθηκαν για την απασχόλησή τους; Τους την έχει ως μη όφειλε εξασφαλίσει ο λαός!!!!!