ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ

Άπειρο το κάλλος της σκηνής στην τηλεόραση του MEGA σήμερα στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων. Εξαγριωμένοι φοιτητές της Ιατρικής Σχολής να έχουν περικυκλώσει τον υφυπουργό Υγείας κ. Κωνσταντόπουλο, μετά από εμπρηστική δήλωση του τελευταίου που τους είπε ότι πρώτα θα πρέπει να πάρουν το πτυχίο τους, και μετά να πάνε να συζητήσουν μαζί του για πληρωμή τους. Η διαμαρτυρία των φοιτητών ξεκίνησε από το γεγονός ότι οι πληροφορίες λένε ότι δεν θα πληρώνουν τους ειδικευόμενους γιατρούς των νοσοκομείων!!! – τα παιδιά αυτά, επιστήμονες που υπήρξαν οι άριστοι των αρίστων Ελλήνων μαθητών, είναι εκείνοι που τραβάνε όλη την λάντζα στο νοσοκομείο, με ότι δεν καταδέχονται να ασχοληθούν οι διευθυντάδες καθηγητάδες και επιμελητάδες των νοσοκομείων. Λόγω των τρομακτικών ελλείψεων στον Τομέα της Υγείας εκτός από τα ιατρικά τους καθήκοντα αναγκάζονται να κάνουν τους νοσοκόμους, τους τραυματιοφορείς, τους διοικητικούς υπαλλήλους, τους μεταφέροντες τις πάπιες των ασθενών και ότι άλλο τους λάχει. Και αυτούς τους αριστείς των Ελλήνων μαθητών, εφόσον επιλέξουμε να μην αγνοήσουμε τις πληροφορίες τους, τους θέλουν να μην αμείβονται – την όποια μηδαμινή αμοιβή λαμβάνουν μέχρι τώρα- αλλά τους προτιμούν επαίτες.

Το γαρ πολύ της θλίψεως – λόγω των δημοσκοπήσεων που δείχνουν την γαλάζια διακυβέρνηση σε ελεύθερη πτώση- γεννά παραφροσύνη εκεί στο Υπουργείο Υγείας. Βάλανε, λοιπόν, ως στόχο άλλη μια αδύναμη κοινωνική ομάδα, προκειμένου να παραδώσουν και τον Τομέα της Υγείας στα Ιδιωτικά συμφέροντα με μηδενικό κόστος. Και κόβουν την αμοιβή των μελλοντικών ειδικευόμενων γιατρών. Αναγκάζουν επομένως τη συγκεκριμένη ομάδα επιστημόνων να αναζητήσει αλλού την τύχη της και αυτό το αλλού είναι το εξωτερικό. Γιατί δε χρειάζεται να φανταστούμε και πολύ για να καταλάβουμε ότι κανένας απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής δεν θα θελήσει να μείνει στο ΕΣΥ για να κάνει την ειδικότητα του από τη στιγμή που δεν θα πληρώνεται και δεν θα μπορέσει να επιβιώσει.

Επομένως η γαλάζια διακυβέρνηση τρίβει τα χέρια της αφού θα τους οδηγήσει με το έτσι θέλω εκτός της πατρίδας και στην ξενιτιά για να κάνουν την ειδικότητα τους. Αυτό είναι το σχέδιο τους. Από κει και μετά τη θέση τους στο όποιο ΕΣΥ θα έχουν αφήσει οι αποχωρώντες, θα την πάρει η Θεία Πρόνοια και οι Μεταφυσικές Οντότητες… Η ελπίδα μας είναι ότι και πάλι η παρέμβαση του Θεού της Ελλάδος θα είναι καταλυτική μέσω της ψήφου των Ελλήνων πολιτών. Αμήν και Ήμαρτον.

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ