ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΟΡΙΖΩΝ

Γράφει ο bilsot

Επί τέλους σήμερα ο πρωθυπουργός της πιο πλούσιας χώρας της Ευρώπης, της Ελλάδας (φυσικά), όπου τα εκατομύρια των Ευρώ διακινούνται σαν ...στραγάλια, ξεκαθάρισε τον οικονομικό ορίζοντα !!!
Είπε και οι κάτοικοι αυτού του τόπου ...αγαλίασαν, ότι όσα πήραν οι άλλοι , τα πήρανε ,όσα χρήματα οι παπάδες μοίρασαν εδώ κι εκεί (που;;;) , τα μοίρασαν, τώρα ήρθε η ώρα του πολίτη να "φάει με χρυσά κουτάλια" !!! Πάρτε επιδόματα θέρμανσης , που μεταφράζονται σε 2-3 μπιτόνια πετρέλαιο, πάρτε δώρα Χριστουγέννων, που μεταφράζονται σε 2-3 πακέτα τσιγάρων και μια γαλοπούλα, πάρτε επιδόματα ανέργων για μην δουλέψετε 2-3 μέρες τη βδομάδα (με τις νέες προτάσεις) και ...κουραστείτε, πάρτε κόσμε... Τύφλα να'χει ο ...Τσοβόλα ...δώστα όλα !!!
Κι ο λαός (δηλαδή οι αντιπρόσωποί του στη Βουλή ) χειροκροτούσαν όρθιοι και ικανοποιημένοι. Όρθιοι γιατί ετοιμάζονται να αποχωρήσουν δια παντός μη επεκλεγόμενοι με τίποτα, και ικανοποιημένοι που δεν ήταν εκείνοι στη θέση των επιδοτούμενων από την κυβέρνηση, μιας κι αυτοί έχουν κανονίσει από καιρό τώρα για την πάρτυ τους.

Ο επιδοτούμενος πολίτης,

bilsot