ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟ 1-2

Το παιγνιδι πηγαινε για καρμπον με τα προηγουμενα. Εφτασε ομως ενας συνδυασμος απο τους ξεχασμενους στον παγκο απο τον προπονητη, Κλευτον και Ρουκαβινα, για να μπει το γκολ της νικης στο 83' και να φυγει ο Παναθηναικος με το τριποντο απο τη δυσκολη εδρα της Ξανθης.
Εν τω μεταξυ νωριτερα στο 22' ο Ζιλμπερτο ειχε ανοιξει το σκορ απο μια εξαιρετικη μπαλια του Νινη και ο Σουανης της Ξανθης ειχε ισοφαρισει στο 56'. Στο 59' απεβληθη ο Σαριεγκι και ο Παναθηναικος συνεχισε με 10 παικτες.

Το ματς ηταν μετριο και δυνατο και δεν υπηρξαν κραυγαλεες ευκαιριες. Ο Παναθηναικος πατουσε καλα στο γηπεδο ειδικα στο α'ημιχρονο, με τον Ζιλμπερτο να ειναι ορεξατος και να παιρνει πολλες πρωτοβουλιες εν αντιθεσει με προηγουμενα παιγνιδια. Το γκολ της Ξανθης και η αποβολη του Σαριεγκι το πρωτο 15λεπτο του β' ημιχρονου αποσυντονισαν για λιγο την ομαδα, που ομως συνηλθε γρηγορα και με τις επιτυχημενες αλλαγες των Ρουκαβινα-Κλευτον κτυπησε το ματς στα ισα. Περαν του Ζιλμπερτο διεκριθη και ο Ρουκαβινα με το αερατο στυλ του και την ικανοτητα του στο γκολ. Δημιουργει αποριες η μη χρησιμοποιηση του τακτικοτερα καθως και του Κλευτον. Αντιθετως κακοι ηταν οι Τζιωλης και Μαντζιος.

http://www.greenpowerpao.blogspot.com/