Κάτι Αλλάζει


Αγαπητέ Καφετζή

Ανάμεσα στις ειδήσεις που κυριάρχησαν τις τελευταίες μέρες ήταν βέβαια κάποιες που μας εξόργισαν ,όπως η συμπεριφορά των ''καλλιτεχνών '' Καρβέλα και Πάνια ,ήταν όμως και κάποιες ειδήσεις που εμένα προσωπικά με γέμισαν αισιοδοξία .
Αισιοδοξία ότι κάτι πάει να αλλάξει στην Ελλάδα .
Είμαι ίσως υπερβολικός αλλά θα σας πω το γιατί .
Διάβασα δυο διαφορετικές ειδήσεις , που από αυτές ένοιωσα κάτι να αλλάζει .
Η πρώτη είδηση είναι ότι ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Άδωνις Γεωργιάδης πηγαίνει στην Νέα Υόρκη για να παραλάβει ένα βραβείο που δίνουν οι ομογενείς σε όποιον πολιτικό μας θεωρούν ότι αγωνίζεται πολύ για τα Εθνικά μας συμφέροντα (η κάτι παρόμοιο και συγγνώμη αν δεν εξέφρασα σωστά τον τίτλο του βραβείου ).
Η δεύτερη είδηση είναι ότι σε εκδήλωση του London School of Economics στο Λονδίνο ,που ήταν ομιλητής ο υπουργός κ.Γ.Αλογοσκούφης , κάποιοι νεαροί του πέταξαν αυγά. .
Γιατί συσχετίζω το βραβείο του κ.Γεωργιάδη με τα αυγά που πέταξαν στον κ.Αλογοσκούφη ;
Γιατί πέρυσι είχε πάρει βραβείο ο κ.Αλογοσκούφης από το περιοδικό Status , το οποίο τον αναγόρευσε (αν είναι δυνατον !!) GOLDEN POLITICIAN OF THE YEAR 2007 ........
Κάτι αλλάζει όμως , έστω και αργά , εφέτος .
Βραβείο στον κ.'Α.Γεωργιάδη , αυγά στον κ.Γ.Αλογοσκούφη .
Έστω και από την άλλη μεριά του Ατλαντικού και πέρα από την Μάγχη άρχισαν Έλληνες να καταλαβαίνουν ποιοι εργάζονται για τον Λαό και ποίοι τον ...δουλεύουν .

Με εκτίμηση
Ένας συνταξιούχος