ΒΑΖΕΛΟΓΙΟΡΤΗ


Μεγάλη μέρα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο η 26η Νοεμβρίου 2008. Πολύ μεγαλύτερη για τον Παναθηναϊκό που νίκησε την Ίντερ μέσα στο Μιλάνο. Και βέβαια θα είναι ιδιαίτερη η χαρά του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, που μέσα στις τόσες πίκρες που δοκιμάζει υπάρχει και μια πράσινη χαρά γι΄ αυτόν. Τώρα άμα θέλουμε να θυμηθούμε και άλλους βάζελους στην κυβέρνηση είναι οι εξής: Προκόπης Παυλόπουλος, Γιώργος Αλογοσκούφης, Γιώργος Σουφλιάς, Γιώργος Βουλγαράκης οι πατέρας και γιος Βαρβιτσιώτη, ο Μιλτιάδης Έβερτ και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Από το πράσινο ΠΑΣΟΚ δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλοί παναθηναϊκοί δηλωμένοι είναι οι Χρήστος Παπουτσής , Κίμωνας Κουλούρης και Τόνια Αντωνίου. Στον ΣΥΡΙΖΑ βάζελοι είναι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, στο ΚΚΕ φίλαθλος του Παναθηναϊκού είναι η Λιάνα Κανέλλη που υπήρξε και υπεύθυνη του γραφείου δημοσίων σχέσεων του Ομίλου Βαρδινογιάννη, ενώ από το ΛΑ.Ο.Σ. καραμπινάτος βάζελος είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης. Όλοι μαζί συμπληρώνουν μια 16αδα.

Από τους καλλιτέχνες που είναι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι εκτός από τον Γιάννη Βογιατζή, που τραγουδάει και τον ύμνο του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Πάριος και ο γιος του, ο Άγγελος και Στέλιος Διονυσίου, ο μακαρίτης Στράτος Διονυσίου που ήταν πρώτα ΠΑΟΚ και μετά φίλος του ΠΑΟ, η Λίτσα Διαμάντη, η Άλκηστη Πρωτοψάλτη, ο Σταμάτης Κραουνάκης, Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Ηλίας Ματιάμπα, Ανδρέας Στάμος, Τριαντάφυλλος.

Και επειδή θα σας ενδιαφέρει να δείτε τι κόμματα ψηφίζουν οι οπαδοί των ομάδων σύμφωνα με έρευνα που έγινε από την GPO για την αθλητική εφημερίδα OLE στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ψήφισαν Ν.Δ., το 29,7 είναι οπαδοί του Ολυμπιακού και το 28,3 φίλοι του Παναθηναϊκού. Από αυτούς που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ, το 38,% είναι οπαδοί του Ολυμπιακού και το 29,5% δήλωσαν υποστηρικτές του Παναθηναϊκού. Από τον ΣΥΡΙΖΑ το 31,1% είναι με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο ΛΑΟΣ είναι μοιρασμένος, με ένα 25% να δηλώνει οπαδός του Ολυμπιακού και ένα άλλο 25% του Παναθηναϊκού. Περισσότερα για την έρευνα θα τα βρείτε εδώ http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=23886

Καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντικό είναι να τα πηγαίνουν καλά οι πολιτικοί με τους φιλάθλους των ομάδων, και ειδικά οι βουλευτές όλων των κομμάτων με τους οπαδούς-ψηφοφόρους του Παναθηναϊκού.

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ