ΚΑΦΕ-ΝΕΑ: Βραδινό Δελτίο Ειδήσεων (6/11/08)


Γράφει
Ο ΘΑΜΩΝΑΣ 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008

0600....Διάσημοι εκπρόσωποι της έβδομης τέχνης,
όπως ο Τζορτζ Κλούνι και ο Μάικλ Μουρ, της μουσικής, όπως η Μαντόνα, και της τηλεόρασης, όπως η Όπρα Γουίνφρι, πανηγύρισαν μαζί με εκατομμύρια Αμερικανούς την ιστορική νίκη του Μπαράκ Ομπάμα στις αμερικανικές εκλογές.Η βασίλισσα της ποπ γιόρτασε τη νίκη του Αφροαμερικανού γερουσιαστή μαζί τους θαυμαστές της στη συναυλία της στο Σαν Ντιέγκο.

0608...Αγορές....1 EUR = $
1.2852....NIKKEI 8,978.24 -543.00 -5.70%....DOW 486.01 -5.05% 9,139.27.....Oil 5.23 -7.42% $65.30....
H Seng 13,889 -950 -6%

0615...ΑΘΛΗΤΙΚΑ....
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, σκόρερ και των δύο τερμάτων (17΄ και 67΄), η Γιουβέντους επικράτησε 2-0 της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», για τον 8ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «16» της διοργάνωσης.Επίσης Σέλτικ-Μάντσεστερ Γ. 1-1Φιορεντίνα-Μπάγερν Μονάχου 1-1 Άρσεναλ-Φενέρμπαχτσε 0-0 Ντιναμό Κιέβου-Πόρτο 1-2

0625...Στο χθεσινό βραδυνό του ΑΛΦΑ ο Σρόιτερ
μέτρησε τα σπίτια του Ρουσόπουλου. Τα βρήκε 5 συν 2 πύργους στη Μάνη (80 + 46 τετραγ.).Σύμφωνα με τον Σρόιτερ το σύνολο των τετραγωνικών μέτρων είναι 950. Απ' αυτά τα 388 τ.μ.είναι στο Καπανδρίτι,συν μια πισίνα 133 τ.μ.

0630...ALPHA TV..Ποιος ειπε προχωρήστε στην Ανταλλάγη του Ολυμπιακού Ακινήτου
,οταν ο υφ. Τσιτουρίδης ειχε ηδη εγκρίνει γραμμές μεταφοράς προσωπικού σε αυτο ? Ο Τσιτουρίδης είπε η εντολή προχωρήστε βγήκε απο του Μαξίμου-και τα σκυλιά δεμένα συνέχησε-!!! ποιος λοιπον το είπε???
0700...Απο τα πρώτα συγχαρητήρια προς ΟΜΠΑΜΑ ανακοινώθηκε αυτό του Προέδρου Παπούλια!!!

0710...Διεθνής τιμη Πετρελαίου 65$
συνεχώς πεφτει.Στην Κηφισίας 1.08ΕΥΡΩ Στην Ελλαδα συνεχώς ανεβαίνει!!!!!!!!!!!!!!!

0720..Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών διόρισε δεύτερο δικαστικό
στην υπόθεση, τον κ.Παντελή Στραγάλη, προκειμένου να βοηθήσει την κ.Ευστ.Σπυροπούλου (που είχε μείνει μόνη μετά την παραίτηση των δύο συναδέλφων της).Σε επίπεδο καταθέσεων, από τη Δευτέρα αναμένεται η αποστολή νέων κλήσεων και μάλιστα με την ιδιότητα υπόπτου τέλεσης κακουργηματικών πράξεων, για δεκάδες εμπλεκόμενα πρόσωπα. Ο αριθμός τους εκτιμάται ότι προσεγγίζει τους 30.Εν τω μεταξύ στην εξεταστική ο μάρτυς Παντεντελεήμων λεει μεταξύ αλλων...Περί τα τέλη του Μαΐου ή αρχές του καλοκαιριού, με δεδομένη την καθυστέρηση έκδοσης της δικαστικής απόφασης, επισκέπτομαι μαζί με άλλους παράγοντες της περιοχής, τον Πέτρο Δούκα, ο οποίος διαβεβαιώνει πως «θα εξετάσει το ζήτημα με το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους».Την ίδια, ωστόσο, περίοδο -δήλωσε ο κ. Παντελεήμων, ο υφυπουργός Οικονομικών δρομολογεί την παραίτηση του κράτους από τη δικαστική απόφαση που εκκρεμούσε, χωρίς να τους ενημερώσει σχετικά.«Τι να σας πω; Έχω κάποιες απορίες μέσα μου», σχολίασε σχετικά, ο Μητροπολίτης Ξάνθης.

0740...Αγανάκτηση καταγράφεται σε εκατομ.αποδέκτες
των νέων και κατα 20% !!!!!αυξημένων τέλων κυκλοφορίας.

0800...Οι αλλαγές στους νόμους 3190/1955 και 2190/1920
που αφορούν την σύσταση και λειτουργία των Ε.Π.Ε. και των Α.Ε. που παρουσίασε χθες στην Κυβερνητική Επιτροπή ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρήστος Φώλιας κινούνται στην λογική της λειτουργίας ενός, μόνο, φορέα (one stop shop) στα Επιμελητήρια, o οποίος θα τρέχει τις διαδικασίες σύστασης.

0830...Το πολιτικό παρασκήνιο μιας φωτογραφίας
.....Νέα διάσταση στις εσωκομματικές διεργασίες που συντελούνται στη Νέα Δημοκρατία έδωσε η προχθεσινοβραδινή τυχαία(;) συνάντηση της υπουργού Εξωτερικών κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη με τον άσπονδο φίλο, τον βουλευτή της ΝΔ κ. Αντ.Σαμαρά.

0900...
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο θα συμμετάσχουν οι πανεπιστημιακοί καθηγητές, φοιτητές, αλλά και οι καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Οι εκπαιδευτικοί αντιδρούν στην αναγνώριση των πτυχίων των κολεγίων που λειτουργούν στην Ελλάδα.

0930...
Το ΕΜΠ αναστέλλει την Πέμπτη τη λειτουργία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των πτυχιούχων κολεγίων.

1000...
Απευθείας από το ΣΚΑΪ TV στις 19.30 ο αγώνας Ολυμπιακού - Τσιμπόνα για την Ευρωλίγκα στο μπάσκετ.

1030...Πριν λίγο στο ΑΛΦΑ ραδιο....Σε πλειστηριασμό βγήκε ενα σπίτι για χρεος 800 ευρω
.....σχ...ποιος δουλεύει ποιον ρε παιδιά?

1100...BBC reports Moscow....
Ο Ρώσος πρόεδρος Νμίτρι Μεντβέντεβ ενδέχεται να παραιτηθεί από τη θέση του το 2009, ώστε να επιστρέψει στο Κρεμλίνο ο Βλαντιμίρ Πούτιν, αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Vedomosti».

1145...Εντοπίστηκαν πριν λίγο οι σοροί των αεροπόρων
....που χάθηκαν χθες με το Ελικοπτ. Απάτσι!

1200...Πριν λίγο...
Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των μαθητών. Κλειστή η Πανεπιστημίου από το ύψος της Σίνα, η Σταδίου από Αιόλου και η Βασ. Αμαλίας από το ύψος της Διάκου.

1207...Στις 12.03’ ώρα Ελλάδος, το ευρώ
υποχωρούσε περισσότερο από 1% έναντι του αμερικανικού νομίσματος στα 1,2840 δολάρια.Στο μεταξύ, το δολάριο υποχωρούσε έναντι του γιεν άνω του 1% στα 98,45 γιεν,

1215...Θεσσαλονίκη Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στη Βέροια θα πραγματοποιήσουν στις 14 Νοεμβρίου, συνταξιουχικές
οργανώσεις της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο της Βέροιας και θα ακολουθήσει πορεία προς τη Νομαρχία.

1230...Πενθήμερη επίσκεψη στη Μέση Ανατολή
πραγματοποιεί από σήμερα η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Κοντολίζα Ράις με πρώτο της σταθμό την Ιερουσαλήμ, όπου θα έχει συνομιλίες το απόγευμα για το μέλλον των ειρηνευτικών συνομιλιών μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων.

1300...Εκπρόσωποι διαφημιστικών εταιρειών
προσπάθησαν να εμποδίσουν σήμερα συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου, στην επιχείρηση αποξήλωσης πέντε παρανόμων τοποθετημένωνδιαφημιστικων πινακίδων, που βρίσκονταν επί της Λεωφόρου Κηφισίας, από το ύψος της 1ης εισόδου του Κτήματος Συγγρού .

1340...την ώρα που το Μαξίμου και ο Γ.Αλογοσκούφης
προσπαθούν να «ανακαλύψουν» μέτρα στήριξης για χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους, δανειολήπτες, αλλά και τους μικρομεσαίους της οικονομίας, ο Τ.Αθανασόπουλος υπόσχεται να τους ρίξει νέο χαράτσι στα τιμολόγια της ΔΕΗ, πολύ πάνω από τον πληθωρισμό.Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΔΕΗ προέβλεψε την Πέμπτη ότι η εφαρμογή της ρήτρας των καυσίμων θα οδηγήσει άμεσα σε ανατιμήσεις τιμολογίων κατά 5%, από τον Ιανουάριο του 2009.

1355...Νεες
Αποκαλύψεις «βόμβα» βγαίνουν στην Εξεταστική Επιτροπή για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου. Η δημοσιογράφος Αριστέα Μπουγάτσου, καταθέτοντας τα ξημερώματα της Πέμπτης ενώπιον της Επιτροπής, αποκάλυψε ότι οι κύριοι Τσιτουρίδης και Δούκας της είπαν ότι υπήρξε άνωθεν εντολή για να χειριστούν την υπόθεση της ανταλλαγής και της αποχώρησης του δημοσίου από τη δίκη της Ροδόπης, παρά το γεγονός ότι κέρδιζε την υπόθεση.

1402..ΜΕΓΑ τσάνελ...Ο κος Αράπογλου της Εθνικής προανήγγειλε ΑΥΞΗΣΗ των ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ
ενω σ'ολο τον κόσμο έχουμε πτώση
απο μισή εως μια ΜΟΝΑΔΑ!!!! σχ. δηλαδη στην Ελλάδα θέλουν να μας τρελλάνουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1430...Σε απευθειας σύνδεση στο ΜΕΓΑ τσάννελ ο αντινομάρχης
Θεσσαλονίκης κ.Ψωμιάδης αποκαλεί τους συνδικαλιστές πουταν στο γραφείο του για διαμαρτυρία, και τον συνδικαλισμό ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!!!

1445...Κατα την
πορεία των φοιτητών και των πανεπιστημιακών από τα Προπύλαια, προκλήθηκαν ζημιές σε πολυκατάστημα στην οδό Σταδίου κατά τη διάρκεια της πορείας.

1500...Διήμερο στρατιωτικό πένθος κηρύσσεται
στις Ένοπλες Δυνάμεις, με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευ. Μεϊμαράκη, για το θάνατο των δύο χειριστών του ελικοπτέρου Apache,που έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

1520...kathimerini...«Τρομακτικά», σε σύγκριση με άλλες χώρες
του δυτικού κόσμου, χαρακτηρίζει τα ποσοστά ενεργούς φυματίωσης στην Ελλάδα στους οικονομικούς μετανάστες, μελέτη που πραγματοποίησε το Εργαστήριο Κοινωνικής Ιατρικής του ΔΠΘ και το Ινστιτούτο Ερεύνης Νοσημάτων Θώρακος.

1530..ΑΘΛΗΤΙΚΑ...Ο Τσέχος τεχνικός επέστρεψε
στο Ηράκλειο από την Πράγα, όπου είχε μεταβεί για την παρουσίαση του βιβλίου του, και ενημερώθηκε ότι η συνεργασία του με την ομάδα της Κρήτης τερματίζεται.Αφήνει τον ΟΦΗ στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, χωρίς νίκη και με μόλις 4 βαθμούς μετά από την ολοκλήρωση 8 αγωνιστικών.

1600...
Διακόπτει από την Πέμπτη την προμήθεια ορθοπεδικού υλικού στα νοσοκομεία της χώρας ο Σύλλογος Προμηθευτών Ορθοπεδικού Υλικού. Οι προμηθευτές, με επιστολή στον υπουργό Υγείας επισημαίνουν ότι οι ανεξόφλητες οφειλές προσεγγίζουν τα 700 εκατομμύρια ευρώ.

1620...Oικονομικές κυρώσεις συνολικού ύψους 115 χιλιάδων
ευρώ επέβαλε χθες το ΕΣΡ σε τηλεοπτικούς σταθμούς. Η υψηλότερη κύρωση ύψους 40 χιλιάδων ευρώ επιβλήθηκε στο Alter και στον Antenna.

1700...
Το γενικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) αποφάσισε κατά τη σημερινή συνεδρίασή του να κατατεθούν κανονικά τα προγράμματα εφημεριών στα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, έπειτα από τις δεσμεύσεις της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας ότι θα ικανοποιηθούν άμεσα τα αιτήματά του κλάδου.

1730.....ΟΠΑΠ...
Eγκρίθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού του «Πάμε Στοίχημα» η ένταξη στο παιχνίδι των ποδοσφαιρικών αγώνων της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το ελληνικό πρωτάθλημα, οι οποίοι μέχρι πρότινος δεν συμπεριλαμβάνονταν στο πρόγραμμα του παιχνιδιού λόγω «ασυμβίβαστου».

1800...Λίγο πριν τα Βραδυνά ......και η ΡΙΤΣΑ ανεβαίνει ακάθεκτη έτοιμη
να κτυπήσει πρωτιά. Ετσι έχουμε και λέμε.Για δεύτερη φορά η Ρ.Μπιζόγλη δεύτερη κάνει στην άκρη τους Νίκους.........Χθεσινά δελτία.....Προσέξτε τα νούμερα...
MEGA 22,2.......ALPHA 15,9 .........ALTER 15,5..........ANTENNA 15,5.........STAR 11,2

1805...Απορρίφθηκε από τη Βουλή
(με τις αρνητικές ψήφους της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ και με το ΚΚΕ να ψηφίζει «παρών") η πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των φοροαπαλλαγών της Εκκλησίας.

1815...Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι
έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίσθηκαν σε επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στην Βόρεια Οσετία, .οπως μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ