Είστε καλύτερα σήμερα από ό,τι 4 χρόνια πριν;

Το ερώτημα που έδωσε στον πρόεδρο Ρέιγκαν το 1980 σε ηλικία 69 ετων!! τις προεδρικές εκλογές ήταν, και φοριέται άνετα σε προεκλογικές περιόδους !

Γράφει
Ο DIA-PORON BL


Η απάντηση σήμερα στο ερώτημα αυτό, για την πλειοψηφία των Ελληνων μοιάζει εύκολη.
Η Κυβέρνηση της ΝΔ του Κ.Καραμανλή φρόντισε γιαυτό !!
Και αυτό γιατί τα λάθη της έως σήμερα είναι απανωτά < στρατηγικά και τακτικά >! Π.Χ
Λάθος <στρατηγικό> ο Βασικός Μέτοχος και " Μπαιρακτάρης με τους Νταβατζήδες "
Λάθος τακτικής < η απομάκρυνση του κου Ρουσόπουλου> οπως γενικά ολες οι απομακρύνσεις!!.
Η τελευταία θα κοστίσει στον κο Καραμανλή περισσότερο και θα φανεί για οσο χρονικό διάστημα παραμείνει εκτος - φαινομενικά - και τούτο γιατί ο κος Ρουσόπουλος βοήθησε τον κο Καραμανλή πολύ - πάρα πολύ στην εκλογή ,και αυτο το εκτιμά ο Πρόεδρος!!!!!
Τακτικά λοιπον λάθη οπως οι απομακρύνσεις των κ.κ Κλαδα-Ζαχόπουλου-Κουκοδήμου-Μαγγίνα , του κου Βουλγαράκη που την ακολούθησε η απομάκρυνση του κου Ρουσόπουλου που θα την διαδεχτεί η απομάκρυνση του κου Αλογοσκούφη, και ολες κάτω απο την απαίτηση των ΜΜΕ!! Στα ΜΜΕ που αυτές τις μέρες οπως γράφεται εχει ξεσπάσει ΠΟΛΕΜΟΣ για τα
<< κόλυβα της κρατικής ΔΙΑΦΗΜΗΣΗΣ >> Γιατί φεύγοντας - λοιπον ο κος Ρουσόπουλος απο το υπουργείο των ΜΜΕ κυκλοφόρησε λίστα διαφήμισης με υλικό που θα κάνει τους εκδότες και τους δημοσιογράφους επιχειρηματίες ή δορυφόρους των εκδοτικών συμφερόντων να σκοτωθούν...και να ανησυχούν για το μέλλον τους ! Εφυγε που λέμε για να γυρίσει!!
Εντω μεταξύ η καθημερινότητα τρέχει σοβαρά προβλήματα - οικονομικά , αισχροκέρδεια , εγκληματικότητα , ανεργία , λαθρομετανάστευση , υγεία , νοσοκομεία , σχολεία , αναρχία - προβλήματα που πολλαπλασιάζονται , και καθημερινά επιδεινώνονται δραματικά . Ομως εκείνο που θα κοστίσει στον Καραμανλή ανεπανόρθωτα ειναι η απώλεια της αξιοπιστίας. Ξεκίνησε με πολύ ψηλά τον πήχυ , μπλέχτηκε στο διχτυ και εγκλωβίστηκε.
Ενας δρόμος έμεινε η ΑΠΟΔΡΑΣΗ και αυτό θα γίνει σύντομα με προσφυγή στις κάλπες - όπως από εδώ έχετε διαβάσει πολύ πριν!-
Και κλείνω με το ερώτημα : << «είστε καλύτερα σήμερα από ό,τι 4 χρόνια πριν?? >>
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ